טיים אאוט timeout

עשרת הקוקטיילים הכי שווים בתל אביב

יש מי שמערבב אתכם, ויש מי שמערבב בשבילכם את הקוקטייל. מהם עשרת הקוקטיילים הטובים ביותר בתל אביב?

  • *

    זומבי של אימפריאל

    קוקטייל זוגי עתיר אלכוהול שמגיע בחבית חרס ומסדר את הראש יופי־יופי עם שלושה סוגי רום. אל השלישייה השמחה מוסיפים סירופ פסיפלורה תוצרת בית, סירופ סוכר מתובל בקינמון וציפורן, מיץ מאשכולית סחוטה, לימון סחוט טרי ואנגוסטורה ביטר.

    אם היה לכם אומץ לרדת עליו לבד, אין לנו מושג איך אתם קוראים את האותיות האלה עכשיו.

    לבר האימפריאל

    סגור
  • *

    ביז ניז של אריה

    שהצבע הכתום לא יטעה אתכם: אין פה שם וריאציה על וודקה תפוזים. המרכיב המפתיע פה הוא דווקא חמאה מזוקקת ששוטפת רום אפלטון, שמחזיק את הקוקטייל שמוסיפים לו דבש דבורים, מיץ תפוזים טבעי ולימון סחוט.

    הכי כיף להיזרק על אחד מכיסאות הבר בקומה התחתונה ולהפקיר את החיך שלכם לידיו של המיקסולוג.

    למסעדת אריה

    עוד
  • *

    ספיישל אפל מרטיני של סושיאל קלאב

    מנה של ג'ין בומביי חלקה עם מיץ ליים, בסיס של מיץ תפוחים, סירופ אלדלבלרי וכמות מדויקת של אגוז מוסקט מגורר להשלמת הטעם העוקצני.

    ובכלל, עושה רושם שהבר של הסושייאל קלאב זה ה-דבר שבו קורים כל הדברים הטובים שיש למקום להציע, בעיקר בזכות מוש בודניק, אחד השותפים במקום וברמן מיתולוגי בחסד עליון.

    למסעדת סושיאל קלאב

    עוד
  • *

    בלאדי מרי של הוטל מונטיפיורי

    סוס מנצח לא מחליפים, ובמקרה של הוטל מונטיפיורי אין שום מתחרה שמגיש בלאדי מרי כל כך טעים וכל כך בסטייל.

    הרגע שבו הלשון פוגשת את מיץ העגבניות והקרח עם המינון הנכון של הוודקה הוא חוויה מכוננת שיש להתייחס אליה בכובד ראש.

    למסעדת הוטל מונטיפיורי

    עוד
  • *

    רוזי אודונל של פיצרוי

    שילוב בין וודקה ומיץ אשכוליות עם משקה אפרול תוסס (שעשה לאחרונה עלייה משמחת ארצה) בתיבול מפתיע של בזיליקום, פלפל וסיומת של מיץ חמוציות.

    שבו לכם עם כוס כזאת מול הנוף הפתוח לים התיכון ותראו איך כל הצרות שלכם מתאדות בשנייה.

    למסעדת פיצרוי

    עוד
  • *

    שארפ סטורי של טאיזו

    מי שמכניס לקוקטיילים שלו תערובת מסאלה, תימין וגויאבה, בטח יודע מה הוא עושה. הקוקטייל של אלת השמש עושה שימוש בווסאבי, למון גראס וג'ינג'ר טרי, שמתבלים בעדינות וודקה סטוליצ'ניה עם קוניאק קורווזיה וממותקים במיץ אננס טרי.

    אם להודות על האמת, כל קוקטייל שתבחרו במסעדה המהוללת הזאת יהיה קוקטייל שאחר כך תרצו לרוץ לחבר'ה ולספר. באחריות.

    למסעדת טאיזו

    עוד
  • *

    מרטיני אבטיח בחמארה של רפאל

    המרקם הברדי מגיע ממחית אבטיח טרייה שאליה נוסף סירופ למון גראס ביתי, קצת לימון סחוט טרי ובסיס של וודקה, אלא מה.

    תפרגנו לכם מפעם לפעם ערב של כל טוב בבר של החמארה של רפאל, זה בריא לעור הפנים ולשיפור מצב הרוח.

    לחמארה בר

    עוד
  • *

    פריסקו סאוור של 223

    אריאל לייזגולד, שעל כתפיו פרסים בינלאומיים, תפריטי קוקטיילים ללא מעט ברים בעיר וסטייל לא נורמלי, רקח פה מיקסים הזויים שמוגשים בכוסות זכוכית גבוהות.

    הקוקטייל הקלאסי הזה מערבב בורבון עם בנדיקטין, מיץ לימון ותפוז.

    לבר 223

    עוד
  • *

    מיקסולוגיה בדלי

    אחת היוזמות המרעננות של הקיץ, שמוציאה את הקוקטיילים הסודיים הכי מגניבים בעיר, מתרחשת מדי יום ראשון בדלי. מומחי קוקטיילים ומיקסולוגים באים להפגין על הבר את מה שהם יודעים.

    ככה נולדו פה קוקטיילים על בסיס ג'ין, קוקטיילים עם קצף מסקל, מרקחות וסירופים מיוחדים ועוד.

    לבר הדלי

    עוד
  • *

    קוקטייל קורטיני של המזללה

    הקוקטייל המעקצץ משלב וודקה עם מיץ גזר סחוט טרי וסירופ ג'ינג'ר, שנסגר עם לימון סחוט וצ'ילי חריף. כן, צ'ילי חריף.

    ובכלל, בבר של המזללה מגלים מקצוענות על בכל הנוגע לקוקטיילים ולוקחים אותם ברצינות רבה. אנחנו הכי בעד.

    למסעדת המזללה

    עוד

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: f6cade6219a60313f281