טיים אאוט timeout

1:1 על הבר עם עידו אמיר ואריאל רפאל מרוטינה, פסאדה ואינסייד

| מאת: מערכת Time Out

הם בבזינס כמעט עשור, דואגים לתת יחס אישי ואוהב לכל לקוח והתחילו את מערכת היחסים שלהם עם אלכוהול עם הראש באסלה. עידו אמיר ואריאל רפאל מרוטינה, פסאדה ואינסייד עונים על שאלון הברים שלנו

  • https://static2.timeout.co.il/media/2017/03/sizes/20170302_1353252_H_wo_680_382.jpg
עידו אמיר ואריאל רפאל. צילום: יח"צ

ממתי אתם בביזנס?

עידו: שבע שנים. אריאל: תשע שנים.

למה לשבת דווקא אצלכם?

בגלל שאנחנו מאוד נגישים. גם במחיר הטוב והנוח שאנחנו דואגים שיהיה בכל העסקים שלנו, כמובן גם בגלל האוכל, 
אבל הכי חשוב שאנחנו דואגים לארח באופן אישי ולהתחבר ללקוחות שלנו. יחס אישי ואוהב.

מתי שתיתם את הדרינק הראשון שאתם זוכרים?

אריאל: בגיל 14־15. יצאתי עם חברים לדרום תל אביב, הקפצנו טקילה עם ספרייט וסיימתי את הערב עם הראש באסלה. משם התחשלתי.

עידו: בגיל 18, אחרי ניצחון באליפות בתי הספר בכדורסל, נגעלתי מהטעם.

איזה משקה אתם לא שותים?

אריאל: כל סוגי האניס, טראומת עבר.

עידו: אין דבר כזה.

עם איזו אישיות הייתם יושבים לדרינק?

אריאל: ניל ארמסטרונג, שקיעה מהירח.

עידו: אלי יצפאן, תמיד אלכוהול מתחבר 
לי עם הומור.

ואיזה משקה אתם שותים עכשיו?

אריאל: מילגרו עם בירה בצד.

עידו: הנדריקס טוניק.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 63fa0bb9d67a6c45