מזללת ביצים חדשה נפתחה בבוגרשוב על ידי יוצא ״משחקי השף״

המזללה תציע שלל כריכים עם ביצים בסוגי הכנה שונים: רכות, מאודות או מטוגנות

זמן ביצים. צילום: אנטולי קריניצקי
זמן ביצים. צילום: אנטולי קריניצקי
28 ביולי 2016

הביצים הגדולות של התרנגול המסוקס על הלוגו מעידות שהסנדביצ'יה שנפתחת השבוע בבוגרשוב לא מיועדת לרכי לב, אבל בהחלט תתאים למי שחובב ביצים רכות, מטוגנות או מאודות. לירון אבולניק, שהשתתף ב״משחקי השף״ והיה סו שף בהרברט סמואל, יציע כריכים מלחמים משני סוגים, שמככבות בהם ביצים במבחר שיטות הכנה. דוגמאות אופייניות: כריך אומלט (25 ש"ח), כריך עיג'ה לביבה סורית עם ביצים, טחינה ומשוויאה ירקות צלויים (32 ש"ח), Steak&egg מאנטריקוט בצ'ימיצ'ורי (38 ש"ח) ושפונדרה עם ביצה רכה ( 38 ש"ח).

שפונדרה עם ביצה רכה, זמן ביצים. צילום: אנטולי קריניצקי
שפונדרה עם ביצה רכה, זמן ביצים. צילום: אנטולי קריניצקי

המזללה, שעוצבה בצבעי חלמון, עם ציורי קומיקס עצומים, נהנית מכמות גדולה של תיירים מצרפת שמזדמנים לרחוב בוגרשוב. לצד הסנדוויצ'ים יציעו להם גם סלטים וקינוח הבית. הבעלים של ביצים שלי, גלעד כהן, לא מתכוון להסתפק בעוברי אורח, והוא בהחלט מתכנן לסחוט את הביצים עד תום ולמצות את המותג החדש בעזרת שירות משלוחים שיפתח בקרוב לסנדביצ'יה, ופרטי ביגוד שימכרו במקום עם הלוגו של התרנגול השרירן עם ההרניה (בקע).

ביצים שלי, בוגרשוב 22 תל אביב. כל יום 9:00־1:00, 9655400־03

[tmwdfpad]