טיים אאוט timeout

אי שקט: נפתח הבר החדש של דלידה

| מאת: שירי כץ

במרכז הבר החדש של דלידה, שנפתח בימים אלה להרצה, מוצב אי משותף לבר ולמטבח שממגנט אליו את הבליינים

  • https://static2.timeout.co.il/media/2016/01/sizes/IMGM4172_h_wo_680_382.jpg
הבר של דלידה. צילום: אנטולי מיכאלו

בתום מקצה שיפוצים ממושך במיוחד, הבר של קבוצת דלידה נפתח ונראה ששויף היטב. המקום החדש נפתח מול דלידה, בדיוק מעבר לכבישון, בצד השני של הכביש ברחוב זבולון הצר בפאתי שוק לוינסקי, ונקרא דלידה בר. בעוד דלידה מכונה חמארה אירופית, דלידה בר מתפקד כמקום לבילוי אלכוהולי המשתלב עם המנות של השף דן זוארץ. המקום עוצב על ידי אורית חביב פורת בסגנון האר־דקו, ובמרכז החלל מוצב אי משותף לבר ולמטבח הממגנט אליו את הבליינים.

יזמי קבוצת דלידה – אברהם מדווין, קובי ממן, מייק קורדה, מיכאל טננבאום, אורי לוין עומר כהן, והשף דן זוארץ – יצרו פה מקום בילוי אלטרנטיבי. על המוזיקה אחראי זוארץ, שבעברו היה שדר בקול הקמפוס וניגן בכמה מוסדות ליילים בעיר. בר המשקאות כולל גם מגוון יינות וקוקטיילים עם טוויסט, בהם טרינידד סאוור מג'ים בים, אנגוסטורה, סירופ וזסט מקליפת תפוז; וסאלטי קולדה מטקילה פטרון, אמארו מונטנגרו, סירופ קוקוס, מיץ אננס וקורט מלח (38־35 ש"ח לקוקטייל). בתפריט, הנוטה למטבח האירופי באינטרפרטציה עכשווית, תמצאו פטה כבד ואגוזי לוז ביין אדום על ברוסקטה, טרטר פילה בקר על ברוסקטה עם חרדל, צלפים, אנשובי, שעועית ירוקה, צנונית; בורקס קורקבנים, ביצה רכה, רסק ויוגורט, וברולה פלפלים חריפים ופטה, ועוד (כ־40 ש"ח למנה).

הבר של דלידה. צילום: אנטולי מיכאלו

הבר של דלידה. צילום: אנטולי מיכאלו

מייק קורדה, אחד השותפים, מסביר את ההחלטה לפתוח בר במרחק של כחמישה מטרים מהחמארה: "לדלידה אין בר, וזה היה חסר לנו כל הזמן. הבר החדש יכול להיות בילוי משלים לחאמרה או מקום בילוי בפני עצמו. אנחנו אוהבים את השכונה ומאמינים בה. היא הרבה יותר מעניינת מרוטשילד ועדיין לא מתקרבת למיצוי של הפוטנציאל שלה".

דלידה בר, זבולון 8, 5369627־03, כל יום 18:00־אחרון הלקוחות. האפי האוור 18:00־20:00

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: f6cade6219a60313f281