טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • מסעדת יונה עוזבת את נמל יפו

    שלוש שנים אחרי שנפתחה, מסעדת הדגים מחפשת אחר לוקיישן חדש

    מאת: גיא פרחי
  • מי פיזר זהב על הטראפלס?

    מעדנייה חדשה מבית רביבה וסיליה התמקמה במתחם G צמרת

    מאת: שירי כץ
  • בון אפטיט: אביב הגיע

    השף אביב משה וקבוצת מסה יפתחו בעוד כחמישה חודשים מסעדה איטלקית עדכנית ברחוב הארבעה

    מאת: תיקי גולן
  • שוויצריה הגדולה

    אחרי יקב אחד משגשג ו- 40 מסעדות ברחבי שווייץ החליטה משפחת בינדלה לפתוח גם אחת בתל אביב: ריאיון עם כריס ורודי בינדלה, שני הבנים מאימפריית המסעדנים השווייצרית

    מאת: שרון בן-דוד
  • מתוקים שכמונו

    המתוקים משתלטים על רחוב שינקין: מהפרויקט הסודי של פותנה ג'אבר, דרך הבייקר'ס החדש ועד חנות השוקולד של ליה

    מאת: שירי כץ
  • אישה, תתחילי לגלגל

    ביפן נשים לא מכינות סושי, אבל אצלנו יותר ויותר נשים מגלגלות בלי לחשוב פעמיים. יצאנו לפגוש שלוש מהן

    מאת: שירי כץ
  • הכינו את הסכינים

    מסעדת בשר ויין נפתחה בשוק הפשפשים. בתפריט: ספייריבס, בשר מעושן ולחם תירס קטלני

    מאת: שירי כץ
  • עוד באיטליה

    בחלל של מסעדת מיקה במונטיפיורי תיפתח מסעדת בינדלה האיטלקית. על התפריט: השף רועי סופר

    מאת: שירי כץ
  • פורט על החסה

    בזמן שאתם גדלתם על פרוסה עם חביתה או גבינה לבנה, במקרה הטוב, ברק רוקנשטיין, השף של מסעדת טרומפלדור עשר ברמת השרון טחן חריף, כוסברה ואוכל הודי. אז מה הפלא שהשף דניאל זך בחר דווקא בו להוביל את המטבח של המסעדה שהקים? ריאיון

    מאת: שירי כץ
  • הקשר האיטלקי

    מתחם ליטל איטלי בשרונה יוצא לדרך: ארבעה בתי אוכל שונים תחת כותרת אחת

    מאת: שירי כץ

Silence is Golden SRV:SRV1 on: bedc77c9b64a66a669b66