טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • חותכים בבשר החי

    יותר ויותר תל אביבים הופכים להיות צמחונים. איך קרה שהעיר הכי נהנתנית במזרח התיכון מתחברת לצד המוסרי שלה?

    מאת: נטע אחיטוב
  • מלצר, זרוק עוד קבב למבחנה

    בחודשים הקרובים יגיחו לעולם המבורגר כבש מהונדס ונקניקיית חזיר מלאכותי. האם ייצור בשר על צלחת פטרי הוא החלום הרטוב של צמחונים, או שמדובר בהתחכמות טכנולגית שרק מרחיקה את האנושות מהאדמה ומהמוסר?

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • ג' זה גפן

    ג'וב נפגש עם שלושה סומליירים בניסיון להרכיב את מילון היין החדש. מה לא עושים בשביל לגרום לשיח על יין להיות סקסי ופתייני

    מאת: יובל ג'וב הרגיל, תיקי גולן
  • פוליטיקלי קורקט

    בין שלל המסעדות הערביות והמסעדות המזרחיות, המטבח הפלסטיני נפל בין הסירים. אז מה בין פוליטיקה ואוכל ואיפה אפשר לפגוש אותו מקרוב מפעם לפעם?

    מאת: תיקי גולן
  • חיתול תעלול

    בכל הנוגע לאוכל לא הרבה דברים מצליחים לזעזע את השף יונתן רושפלד, אבל בכל זאת הוא התאהב בשיטה ששינתה לו את החיים במטבח ולנו את הטעמים בצלחת

    מאת: תיקי גולן
  • גלאט אושר

    בזמן שאתם שרצתם בחמישי בערב במסעדות המשוקצות של העיר ונברתם בצלחות מלאות שרצים או גדיים בחלב של אם־אימא שלהם, תמי גרייניק יצאה לסיור בסצינה הקולינרית של בני ברק. היה מהדרין

    מאת: תמי גרייניק
  • יפנית אני מדברת אליך

    הסניף החדש של רשת יאקימונו שנפתח באילת והסניף החדש שייפתח מיד אחרי החגים בירושלים היו הזדמנות טובה מספיק לשירי כץ לשבת לשיחה עם אבי כהן, האיש שמאחורי היפנית הכי שווה בארץ

    מאת: שירי כץ
  • השף ומלך סיאם

    הוא גדל בארמון המלך, ואף שייעדו לו קריירה של דיפלומט הוא החליט להיות שף ולהתמחות באוכל רחוב תאילנדי. השף מקדאנג ביקר בשבוע שעבר בתל אביב והשאיר לנו בפה טעם של עוד

    מאת: שירי כץ
  • תמיד תהיה לנו פריז

    שירי כץ יצאה למסע בעיר, רכובה על אופניים, בעקבות אחד הקינוחים הטעימים בעולם - הפריז־ברסט, קינוח שנקרא על שם מסע האופניים מפריז לברסט ובחזרה. את הדרך הביתה היא עשתה עם גט טקסי

    מאת: שירי כץ
  • סטפן בראון: גלגולה של פרווה

    בדרך כלל קלישאות לא עושות את זה לג'וב, אבל כשלתמונה נכנס בשר טוב שנצלה על פחמים - זה כבר סיפור אחר לגמרי

    מאת: יובל ג'וב הרגיל

Silence is Golden SRV:SRV1 on: ea568bea4078947