טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • סיפור על אהבה ואוכל

    בעוד פחות מחודש יפתח השף רפי כהן להרצה את המסעדה החדשה שלו במלון מנדל"י. בין טעימות מהמטבח לבין התלבטות בבחירת אריג למפיות, הוא סיפק לנו מונולוגים על "מאסטר שף", על אגו, על התמדה, על הצלחה וכמובן על המסעדה החדשה. קריאת חובה לכל מי שחושב שהוא בדרך להיות הכוכב הקולינרי הבא

    מאת: תיקי גולן
  • טחינה ישר מהדיר

    לאור ההמולה הקולינרית שג'וב חווה בנצרת, לא נותר לנו אלא להודות: משהו ממש טוב קורה בעיר הצפונית

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • מלכה ליום אחד

    מכנים אותה מלכת הגבינות - ובצדק: הבורטה האיטלקית מתחילה להמריא בתפריטים של מסעדות העיר, ומי שלא מתכנן בקרוב גיחה לאיטליה, יכול ליהנות בינתיים מהגרסה המקומית

    מאת: תיקי גולן
  • בייבי בום

    החורף עוד רגע מגיע ואיתו עונת הדגים, אבל אם היה פעם שפע של דגים בים שלנו - היום הים כבר מספר סיפור אחר לגמרי. אז עד שמשרד החקלאות יזיז את עצמו, אתם מוזמנים להסתכל לדג הים בלבן של העין ולהחליט אם אתם מתכוונים להמשיך לאכול אותו

    מאת: אפרת אנזל
  • יש כיוון לברווז

    הבשר שלהם רזה, הם לא עוברים פיטום ואפשר להכין איתם מנות יצירתיות וטעימות מאוד: הברווזים משתלטים על תפריטי המסעדות

    מאת: אפרת אנזל
  • נווה חמציצים

    השף שרון כהן ממסעדת שילה גילה את החמציצים, ומאז הוא לא מצליח להוריד מהם את הידיים

    מאת: תיקי גולן
  • חותכים בבשר החי

    יותר ויותר תל אביבים הופכים להיות צמחונים. איך קרה שהעיר הכי נהנתנית במזרח התיכון מתחברת לצד המוסרי שלה?

    מאת: נטע אחיטוב
  • מלצר, זרוק עוד קבב למבחנה

    בחודשים הקרובים יגיחו לעולם המבורגר כבש מהונדס ונקניקיית חזיר מלאכותי. האם ייצור בשר על צלחת פטרי הוא החלום הרטוב של צמחונים, או שמדובר בהתחכמות טכנולגית שרק מרחיקה את האנושות מהאדמה ומהמוסר?

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • ג' זה גפן

    ג'וב נפגש עם שלושה סומליירים בניסיון להרכיב את מילון היין החדש. מה לא עושים בשביל לגרום לשיח על יין להיות סקסי ופתייני

    מאת: יובל ג'וב הרגיל, תיקי גולן
  • פוליטיקלי קורקט

    בין שלל המסעדות הערביות והמסעדות המזרחיות, המטבח הפלסטיני נפל בין הסירים. אז מה בין פוליטיקה ואוכל ואיפה אפשר לפגוש אותו מקרוב מפעם לפעם?

    מאת: תיקי גולן

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 36d620a7ed5f4c1c4