טיים אאוט timeout

עשר מסעדות הדגים ופירות הים הטובות בתל אביב

מרוב דגים לא רואים את הים: מסעדות הדגים ופירות הים הטובות בתל אביב

  • *

    מסעדת שילה

    בפעם האחרונה שבדקנו, לשרון כהן היו זימים במקום ריאות וסנפירים במקום רגליים. האיש הזה חי ונושם דגים, יודע איך לטפל בהם ויודע איך להגיש אותם.

    המסעדה, שסגרה באוגוסט 2013 שמונה שנים של פעילות, מצליחה לתת מצרך נדיר בנוף המסעדנות בארץ: אווירה מהודקת ואוכל טעים במיוחד. שאפו.

    למסעדה

    סגור
  • *

    מסעדת השקד

    אחת המסעדות שהכי כיף לבוא אליהן בשבת עם כל המשפחה ולפתוח שולחן, פשוט כי היא מגישה דגים טריים וטובים, כמו פעם.

    בלי שיטות אידוי ושליקה, יש כאן שלוש אפשרויות: מטוגן, על הגריל או חצי־חצי. יש מלא סלטים בהתחלה, יש דגים מלוחים ביתיים ויש יופי של וודקה כדי להוריד אותם. ובוואריה, חייבים בוואריה.

    למסעדה

    עוד
  • *

    מסעדת רוקח שוק

    היופי במנות של איל לביא הוא שהן מפליגות הרחק עד איטליה, צרפת ופורטוגל ושטות אלינו חזרה באינטרפרטציה מקומית.

    רוקח שוק בשוק הנמל היא שלוחה צעירה ורעננה של המסעדה, והקרבה לים מביאה אל הנמל מנות חמות וקרות של דגים מבושלים או נאים. את חומרי הגלם המצוינים מלווים רטבים מוקפדים, ירקות מקומיים וגבינות מרחבי אירופה.

    למסעדה

    עוד
  • *

    בר ברבוניה

    מסעדת דגים עם כבוד, שמציעה דגים נטו, פתיחים מעוררי תיאבון שמשתלבים לא רע עם וודקה מזוקקת בכמויות גדולות.

    החדר הפרטי הפך את בר ברבוניה ללוקיישן אידיאלי לחגיגות שמחות. כזה שאפשר לשתות בו ללא הכרה, לעשן כאילו אין חוקים, ולאכול איקרה וקרפצ'יו בלי חשבון.

    למסעדה

    עוד
  • *

    מסעדת שצ'ופק

    אחת ממסעדות הדגים הוותיקות שמגישה לנו מנות כיפיות כמו שרימפס מטוגן בשומשום, מיקס מטוגן של שרימפס וקלמרי, קלמרי מטוגן עם רוטב שום וחמאה, ברבוניות מטוגנות ומה לא.

    האווירה במסעדה קולחת, והקהל מצביע ברגליים.

    למסעדה

    עוד
  • *
  • *

    מסעדת קלואליס

    השף ויקטור גלוגר חוקר שיטות בישול מינימלי של דגים, ומוציא אל השולחן מנות עשויות ביד אוהבת.

    בין מנות סביצ'ה ודגים נאים, סלמון כבוש במלח, אוגרבדלאקס עם סוכר דמררה לבין פירות ים שקיבלו נגיעה קלה מהפלנצ'ה או דגים שנכנסו לשהייה מוגבלת בתנור, אפשר לראות ולטעום שף שסוד הקסם שלו הוא בשיטות שימור ויישון שמוציאות מהדג את המיטב.

    למסעדה

    עוד
  • *

    מסעדת מאנטה ריי

    מאנטה ריי לקחה את סוד הקסם של מסעדות הדגים המסורתיות צעד אחד קדימה: את המזטים הפשוטים היא החליפה במגש עם מנות פתיחה שאי אפשר לעמוד בפניהן.

    אבל זה לא הכל: את המטוגנים היא החליפה במוקפצים ואת הצלחות הענקיות היא החליפה במנות חלוקה לכל השולחן. ויש גם את הנוף הזה.

    למסעדה

    עוד
  • *

    מסעדת קלמטה

    עם נוף שמשקיף על נמל יפו, קלמטה מציעה אווירה יוונית חופשית עם תפריט דגים קליל שמושתת על דגה יפואית מקומית.

    התפריט מציע גם שפע של ירק ותבלינים מהאזור והאווירה לוקחת בסיבוב כל טברנה יוונית.

    למסעדה

    עוד
  • *

    מסעדת טורקיז

    חוץ מהלוקיישן הרומנטי, המרפסת המפנקת והשקיעות ההורסות, תפריט הדגים כאן טרי, מגוון וקולע כמעט לכל טעם.

    לצד התפריט הרגיל יש מנות ספיישל שמבוססות על הדגה היומית ועל מצב הרוח של השף.

    למסעדה

    עוד

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: dd3556a252c4f0a9d1105e