מתכון לפיצה נאפולי עם אנשובי

מתכון לפיצה עסיסית עם עלי בזיליקום ורצועות אנשובי טעימות

פיצת נאפולי עם אנשובי
פיצת נאפולי עם אנשובי

המצרכים:

  • גוש בצק לפיצה מרודד
  • 80 גר' רוטב עגבניות
  • 1 כדור גבינת מוצרלה של גד
  • 20 גר' אנשובי
  • חופן עלי בזיליקום טריים

 

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום הכי גבוה, כשעה לפני האפייה. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית עם נייר אפייה, ובלחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה.

מורחים על בצק הפיצה רוטב עגבניות, ומכניסים לתנור למשך ארבע דקות. כשהפיצה חצי מוכנה לוקחים כדור מוצרלה ובוצעים אותו בידיים. מניחים את המוצרלה על כל חלקי הפיצה  ומחזירים את הפיצה להשלמת אפייה לעוד כחמש דקות.

מחלצים את הפיצה מהתנור, מפזרים רצועות אנשובי ועלי בזילקום טריים ומגישים.