קוקטייל יאסו
חושבים שלהכין בבית קוקטייל זה מסובך? אז תחשבו שוב: קוקטייל יאסו עם אוזו וחמוציות יעשה לכם את הערב
המצרכים:
30 מ"ל אוזו מטקסה
30 מ"ל פסואה (ליקר פסיפלורה)
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ חמוציות
15 מ"ל מי סוכר
לקישוט: אשכולית אדומה
אופן ההכנה:
הכניסו לשייקר את כל המרכיבים. הוסיפו כמה קוביות קרח ושקשקשו אותם. סננו את המרכיבים לתוך כוס נמוכה מלאה קרח. אפשר לקשט בפלח אשכולית אדומה.