קוקטייל יאסו

חושבים שלהכין בבית קוקטייל זה מסובך? אז תחשבו שוב: קוקטייל יאסו עם אוזו וחמוציות יעשה לכם את הערב

חמוציות ואוזו - תודו שעדיין לא טעמתם שילוב כזה, קוקטייל יאסו. צילום: יחצ
חמוציות ואוזו - תודו שעדיין לא טעמתם שילוב כזה, קוקטייל יאסו. צילום: יחצ
14 בנובמבר 2013

המצרכים:

30 מ"ל אוזו מטקסה

30 מ"ל פסואה (ליקר פסיפלורה)

30 מ"ל מיץ לימון

30 מ"ל מיץ חמוציות

15 מ"ל מי סוכר

לקישוט: אשכולית אדומה

 

אופן ההכנה:

הכניסו לשייקר את כל המרכיבים. הוסיפו כמה קוביות קרח ושקשקשו אותם. סננו את המרכיבים לתוך כוס נמוכה מלאה קרח. אפשר לקשט בפלח אשכולית אדומה.