קטן וטוב: פחזניות ואקלרים יחליפו את הקונוס המסורתי ככלי קיבול לגלידה
בקרמרי דה ל'אקלר, שייפתח בקרוב בקינג ג'ורג', ישובצו גלידות איטלקיות רכות במאפים צרפתיים חמימים ומרהיבים
התובנה שאפשר להתעלם מוויטרינה של גלידה אבל אי אפשר לסרב לשובל של ניחוח מאפה שמוביל לתוך גלידרייה חלחלה היטב במפגש עם Cookeez, שמציעים שתי עוגיות ובהן גלידה. החודש יגיע השלב הבא באבולוציה, שלא לומר אסקלציה, של מפגשי הבצקים והגלידה. בקינג ג'ורג' תיפתח במהלך השבועיים הקרובים קרמרי דה ל'אקלר, וישובצו בה גלידות איטלקיות במאפי פטיסרי צרפתיים מרהיבים שיגיעו מפטיסרי נחשב (לא ניתן לציין את שמו בשל הסכמי סודיות).
פחזניית אקלר ענקית מבצק רבוך תתמלא לפי בחירת הלקוחות באחד מ־60 סוגי גלידה איטלקית מתחלפים. כדי לא לפגום בפחזנייה, הגלידה הנימוחה תוחדר ברגע ההזמנה בעזרת צנתר מיוחד. מי שעוד נועדו להכיל את הגחמות של הלקוחות יהיו שלל מאפים מסוגים שונים: בריושים, סופגניות, עוגיות מקרון עצומות ממדים וכן עוגיות טופי שוקולד צ'יפס שיחבקו בניהן כדורים של גלידה.
המחיר הכספי ממש לא יהיה גבוה יחסית למחירי הגלידות האישיות בעיר, עד 18 ש"ח למנה של עוגיות עם גלידה. לעומת זאת, למרות ההבטחה שהגלידה מכילה אחוזי שומן נמוכים וחלק מהגלידות ללא סוכר – המחיר הקלורי קצת יותר שנוי במחלוקת. בואו נגיד שכשאתם נכנסים למפגש השבועי שלכם בשומרי משקל, העובדה שירדתם על קינוח כזה לא תהיה מסוג העדויות שיתחשק לכם לשבור לגביהן שתיקה.
Cremerie De L'eclair, קינג ג'ורג' 53, 2622622־050, ראשון־רביעי ושבת 10:00־4:00, חמישי־שישי 10:00־5:30