חודש טוסקנה: מסעדת מריפוסה
פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת מריפוסה
תוכן בחסות Acqua Panna
[tmwdfpad]מסעדת מריפוסה היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצרו השפים מאיר אללוף, יום טוב לוי וחביב משה את המנה "מוסר ים בקראסט". במנה מוסר ים בקראסט של זעתר, ארטישוק צלוי, עגבניות לחות, תרד וקציפת שום.