חודש טוסקנה: מסעדת מריפוסה

פרויקט A Taste of Toscana של מותג המים המינרליים Acqua Panna מביא אלינו את טוסקנה. 23 מסעדות נבחרות לקחו על עצמן את המשימה להרכיב - כל אחת וסגנונה - את המנה הטוסקנית המושלמת שתזרוק אתכם הישר לנופים היפהפיים ולסגנון הבישול היחיד במינו. זה מה שמצפה לכם במסעדת מריפוסה

המנה הטוסקנית של מריפוסה. צילום: דני גולן
המנה הטוסקנית של מריפוסה. צילום: דני גולן
21 במאי 2017

תוכן בחסות Acqua Panna

[tmwdfpad]מסעדת מריפוסה היא אחת מ-23 המסעדות ברחבי הארץ שנבחרו לשגרירות המטבח הטוסקני בישראל. לכבוד פרויקט A Taste of Toscana יצרו השפים מאיר אללוף, יום טוב לוי וחביב משה את המנה "מוסר ים בקראסט". במנה מוסר ים בקראסט של זעתר, ארטישוק צלוי, עגבניות לחות, תרד וקציפת שום.

המנה הטוסקנית של מריפוסה
המנה הטוסקנית של מריפוסה