אדו מארח: ארוחה טבעונית צמחונית לתפארת

אם חשקה נפשכם בארוחה ללא מוצרים מן החי, אדו הוא הכתובת. בארוחה שכולה מבוססת על חומרי הגלם של שוק הכרמל הוא יקח אתכם למסע קולינרי שמתבסס על ירקות ועשבי תיבול

ארוחה אצל אדו. צילום: מתן כץ
ארוחה אצל אדו. צילום: מתן כץ

אחרי שנים ארוכות במטבחי העיר, החליט אדו להתמסר למטבח הטבעוני ויצר את שולחן 40 – סדרת ארוחות שמבוססת לחלוטין על מוצרים טבעיים. הארוחה, שמתרחשת בפונדק דרכים אורבני, נפתחת בקוקטייל שאותו האורחים מכינים ממגוון ליקרים, מיצים סחוטים טריים ותבלינים מיוחדים. חומרי הכלם והתפריט משתנים בהתאם למה שמרתק את אדו באותו הרגע, והשראות מודרניות מפרס ומתוניסיה נוכחות בין הסירים. בדרכיו המקוריות, במשחקיו הקולינריים ובטכניקות האפייה הייחודיות שלו, אדו מותיר את סועדיו פעורי פה, והופך את הארוחה לבלתי נשכחת.

מתוך ארוחה אצל אדו. צילום: מתן כץ

מתוך ארוחה אצל אדו. צילום: מתן כץ

תפריט לדוגמא: לחמניות בסגנון מרוקאי אפויות על חלוקי נחל חמים; סלסלת עגבניות על מנגולד לבן, חציל קלוי וממרח ליים שחור; צזיקי יוגורט שקדים עם מלפפון, צנון וענבים; סלט בורגול מרענן עם נענע, סלרי ואגוזי ברזיל; מנגולד ירוק מוקפץ עם צ'אטני גויאבה וג'ינג'ר ועוד.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05D0%u05D3%u05D5%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9197/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]