אופיר ורועיקי מציגים: כשעיצוב ואוכל נפגשים

החיבור בין רועי ואופיר הוליד ליין ארוחות תחת השם "אופיר ורועיקי" שמשלב אוכל מקומי איכותי בתפאורה מעוצבת שלרגע מרגישה כאילו נלקחה ממגזין

אופיר ורועיקי ברגע אופייני. צילום: ליאור חורש
אופיר ורועיקי ברגע אופייני. צילום: ליאור חורש

בלופט מעוצב בדרום תל אביב מארחים אופיר קמינובסקי ורועי פייגלין ארוחות משותפת תחת השם "אופיר ורועיקי". התחביב הפך לעיסוק וההנאה לאהבה יום יומית עם ארוחות שנערכות בבית המעוצב כמעט כל יום בשבוע. קמינסקי (30) התחיל לבשל כשהיה סטודנט פתח לפני מספר שנים עסק משלוחים של אוכל ביתי בשם מקורבים לצלחת. פייגלין (35) מבשל מגיל שש. השנים נפגשו במסעדת צפון אברקסס והקימו קייטרינג בשם "שמנה וסלתה". הארוחות שלהם הם מסע לא צפוי ומפתיע בין 10 ל-15 מנות כשהכל נעשה בעבודת יד מוקפדת. כל חומרי הגלם מקומיים
תפריט לדוגמא: ריזוטו של דלעת וקלמנטינות עם פיסטוקים ופרמזן מיושן; פלמידה כבושה עם גספצ'ו עגבניות צהובות; קלמרי מוקפץ עם לימון, פפריקה מעושנת ויוגורט; בייבי סלקים וכרישה צלויים עם גבינת עיזים; דג ים טרי צרוב עם טימין מוגש עם תרד וארטישוק; קישואים בגריל עם גבינת פטה וזעתר טרי ועוד.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05D0%u05D5%u05E4%u05D9%u05E8%20%u05D5%u05E8%u05D5%u05E2%u05D9%u05E7%u05D9%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/156/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]