הכירו את נדיה: פצצת אנרגיה טבעונית

מה עושה בחורה איטלקיה, שגרה בפריז, במגדל האופרה בתל אביב? מארחת ארוחות טבעוניות לתפארת המסורת האיטלקית

נדיה אליס בהכנות לארוחה. צילום: ליאור חורש
נדיה אליס בהכנות לארוחה. צילום: ליאור חורש
נדיה אליס, פצצת אנרגיה איטלקית, הגיעה לתל אביב ב-2008 והתאהבה בעיר. היא גדלה במילאנו, חיה שש שנים בפריז – והתאהבה בקולינריה בזכות שתי הערים האלו. בתור איטלקיה, שהפכה לטבעונית במרוצת השנים, החליטה נדיה שלא רק שהיא לא מוותרת על האוכל האיטלקי (הלא טבעוני ברובו) היא גם הולכת להפוך אותו לסעודה מפוארת. היא מצאה תחליפים טעימים לכל חומר גלם, את הגבינות היא לרוב מכינה מקשיו ועד שלא טועמים לא מבינים כמה זה טוב. בכל עונה נדיה בונה תפריט חדש בהתאם לחומרי הגלם העונתיים ומרכיבה ארוחה איטלקית טבעונית מקסימה.
נדיה אליס בהכנות לארוחה. צילום: ליאור חורש
נדיה אליס בהכנות לארוחה. צילום: ליאור חורש
תפריט לדוגמא: ניוקי ארטישוק בקרם אגוזים, טורטליני תוצרת בית במילוי מפתיע, ריזוטו קרמי עם זוקיני ונענע וקינוחים משמחים במיוחד.
[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05E0%u05D3%u05D9%u05D4%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9328/%22" theme="orange1" target="_blank" ]
[tmwdfpad]