הסוד של מיקה: ארוחה ויטנאמית טבעונית

מיקה התחילה את המסע שלה בעקבות אוכל בגיל 20, לא לפני שניסתה לבשל מלפפון בגיל 7. האהבה שלה לאוכל ולאירוח יצרה ליין ארוחות ויטנאמיות-טבעוניות יוצאות דופן

מסע ויטנאמי טבעוני עם מיקה. צילום: ליאור חורש
מסע ויטנאמי טבעוני עם מיקה. צילום: ליאור חורש

את דרכה בעולם הקולינרי התחילה מיקה בגיל שבע. מה, לא כולם מנסים לבשל מלפפון בגיל הזה? התוצאה המיוחדת הובילה אותה לעשייה משמעותית יותר בתחום ומאז המטבח הוא המקום בו תמצאו אותה. "בגיל עשרים הבנתי שלעולם יש המון מה להציע ויצאתי למסע בעקבות האוכל" היא מספרת על עצמה. "הבנתי שלאוכל, ממש כמו לאהבה או למוסיקה, יש שפה אוניברסלית שמחברת בין אנשים. החיבור הזה התווה את הדרך המקצועית שלי". במשך השנים מיקה ניהלה קייטרינג גורמה ואפילו פתחה מסעדה משלה. כיום היא משלבת בין שתי האהבות הגדולות שלה: אוכל ואנשים.

מסע ויטנאמי טבעוני עם מיקה. צילום: ליאור חורש
מסע ויטנאמי טבעוני עם מיקה. צילום: ליאור חורש

תפריט לדוגמא: לחמניות באן במילוי של דלעת ספגטי; ספרינג רול ממש כמו בויטנאם; מרק פו קלאסי עם כיסונים במילוי פטריות יער; סלט אטריות זכוכית ואפונת שלג; מורנינג גלורי בווק עם טאץ' יפואי; ירקות מאודים ברוטב הדרים, ג'ינג'ר ובזיליקום וקינוח הפתעה בהתאם למצב הרוח.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05DE%u05D9%u05E7%u05D4%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9457/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]