טנגו לשניים: מפגש בין אוכל ומוזיקה

שרי וטולה מארחות בסטייל אחר: האחת מבשלת ממיטב חומרי הגלם שיש לשוק להציע, והשניה מנגנת מוזיקה שמלווה את הארוחה בצורה מושלמת. אתם עוד כאן?

שריפס קריסטל צלויים, מתוך הארוחה של שרי וטולה. צילום: בן יוסטר
שריפס קריסטל צלויים, מתוך הארוחה של שרי וטולה. צילום: בן יוסטר

כששרי וטולה נפגשות בדירה קטנה בנווה צדק, מתרחש קסם קולינרי ומוזיקלי. שתי חברות הילדות שגדלו יחד בתל אביב צמחו לכיוונים שונים בחיים, אבל החברוּת הייחודית והאהבה לאנשים חיברו אותן שוב יחד. טולה, שרה ומנגנת על גיטרה, מחוברת מאוד למוזיקה ספרדית ופורטוגזית מתקופתה בברצלונה ולפיוטים תימניים מהבית. שרי, חובבת ספורט ואוהבת אוכל, מג'נגלת בין איגרוף תאילנדי לבישול, אפייה ואירוח. החיבור בין העולמות הוליד ארוחות ערב יוצאות דופן: אוכל ים תיכוני, קליל, טעים ובריא לצד מוזיקה אנרגטית ושמחה. שרי, שעבדה בעברה במסעדה ברטי ובישלה במקביל עשרות ארוחות פרטיות יוצרת תמהיל קולינרי שמשלב דגים, פירות ים, עשבי תיבול טריים, ירקות עונתיים והרבה שמן זית. טולה אוספת את האנרגיות הטובות של האוכל ומופיעה בפני האורחים עם גיטרה ותוף להופעה קצרה.

מתוך הארוחה של שרי וטולה, צילום: בן יוסטר
מתוך הארוחה של שרי וטולה, צילום: בן יוסטר

תפריט לדוגמא: סשימי ים תיכוני עם פאקוס, עגבניה ופלפל חריף; חלה טרייה עם מטבלים תוצרת בית, דניס עם חמאת ערק ולקינוח דלעת ערמונים עם גלידה ומרווה.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05E9%u05E8%u05D9%20%u05D5%u05D8%u05D5%u05DC%u05D4%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9559/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]