נולדה לבשל: מרב דווידסון מבשלת מהלב

אחרי שטיילה ובישלה במקומות שווים ברחבי העולם, מרב דוידסון פותחת את דלתות ביתה לאירוח טעים ויוצא דופן. בתפריט: משחקים עם חומרי גלם והרבה אלכוהול

מתוך הארוחה של מרב דוידסון. צילום: אמיר מנחם
מתוך הארוחה של מרב דוידסון. צילום: אמיר מנחם

הים המציץ מחלון דירתה, המטבח המאובזר וחלל האירוח הגדול מסגירים את העובדה שמרב דווידסון עוסקת בדיוק בתחום שהיא אוהבת. עם ניסיון עשיר שצברה במסעדה במחניודה בירושלים ובמסעדת ושתי ביפו, החליטה דווידסון לפתח את היצירה הקולינרית שלה. אחרי שסיימה את לימודי הקונדיטוריה באסטלה, נסעה לשנה לברזיל וחזרה לארץ עם רצון ללמוד את התהליכים מאחורי חומרי הגלם שאנחנו אוכלים, היא פתחה את דירתה לקהל הרחב במטרה לבשל, לארח ולהגיש אוכל כמו שהיא מאמינה ואוהבת.

מתוך הארוחה של מרב דוידסון. צילום: אמיר מנחם
מתוך הארוחה של מרב דוידסון. צילום: אמיר מנחם

תפריט לדוגמא: טרטר דג ים בתוך קונכיית אורז פריכה, מרק ארטישוק ירושלמי עם טפטופי כמהין, רביולי אסאדו עם גרים צבעוניים, פטה שוקולד אמרטו על קראמבל אגוזי לוז עם קרם ארל גריי ואבקת תה ירוק.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05DE%u05E8%u05D1%20%u05D5%u05D6%u05D9%u05D5%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9445/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]