סאב קוץ מילגה: ארוחה הודית אותנטית

כל מי שביקר בהודו או מתכנן להגיע לתת יבשת צריך לעצור את צ'נצ'ל ואשתו סיגל בבית, שם הם מארחים ארוחה הודית עם מיטב התבלינים וחומרי הגלם ההודים הקיימים בשוק

במיה הודית רגע לפני המחבת, ארוחה אצל צ'נצ'ל. צילום: אמיר מנחם
במיה הודית רגע לפני המחבת, ארוחה אצל צ'נצ'ל. צילום: אמיר מנחם

הסיפור של צ'נצל בנגה (44) יכול להיות תסריט נהדר לסרט על אהבה, אומנות ואוכל על קו הודו ישראל. בנגה, שנולד וגדל בהודו, סיים שם תואר שני באומנות והגיע לישראל כמתנדב בקיבוץ. כשעבר ללמוד בבצלאל, פגש במסעדה הודית את סיגל שלימים הפכה לאשתו. השניים החלו לבשל ארוחות הודיות, אותן פירסמו בעזרת פלאיירים ברחבי ירושלים. עם הזמן הארוחות צברו תאוצה והפכו לפופולאריות ביותר. כיום, עם שתי בנות, הם גרים ביפו ומארחים בביתם ארוחות הודיות פעמיים בשבוע: האחת ארוחת טאלי צמחוני והשניה ארוחת צ'יקן טיקה מאסלה.

תבלינים הודים בארוחה של צ'נצ'ל. צילום: אמיר מנחם
תבלינים הודים בארוחה של צ'נצ'ל. צילום: אמיר מנחם

תפריט לדוגמא: עם מנות כמו באטר צ'יקן, אידלי (לחמניות אורז), קציצות סלק בטיגון עמוק, סמוסה תפוחי אדמה וירקות, פאקורה חצילים ובצל ועוד מטעמים הודים אותנטיים.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05E6%27%u05E0%u05E6%27%u05DC%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/2741/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]