קפיצה קטנה למדריד: דויסיטו מבשל ארוחה ספרדית

אם חשקה נפשכם בטיול קצר לספרד, אין צורך לקנות כרטיס טיסה. דויסיטו יבשל לכם ארוחה אותנטית באמצע המרפסת הכי אורבנית בעיר

מדריד במרפסת, דויסיטו. צילום: תום ישועה
מדריד במרפסת, דויסיטו. צילום: תום ישועה

ברגע שנכנסים לדירת הגג של דוד כהן (המכונה דויסיטו) ואנדריאה זוגתו במרכז תל אביב, מיד אפשר להרגיש באווירה ספרדית ים תיכונית. המוזיקה, הריחות, והמבטא המתגלגל של המארח יגרמו לכם להרגיש כאילו קפצתם לאירופה באמצע יולי. תוך כדי שדויסיטו מכין ארוחת טאפס טעימה וצבעונית הוא מדגים ומסביר על שלבי הבישול, מספר סיפורים וחולק טיפים וסודות השייכים למטבח הספרדי. התפריט של דויסיטו משתנה לפי עונות השנה והגודיז שהוא מביא איתו מטיוליו בספרד.

חגיגה ספרדית בצלחת, דויסיטו. צילום: תום ישועה
חגיגה ספרדית בצלחת, דויסיטו. צילום: תום ישועה

תפריט לדוגמא: סנגריה קלאסית לפתיחה, טאפאסים מגוונים כגון: טורטייה אספניולה, פלפלי פדרון, אספרגוס לבן עטוף בסלמון, פינטוס פיקייו (פלפל עם גבינת מנצ'גו ואנשובי ספרדי), חמון עגל; פאיית דגים ופירות ים (גרסה צמחונית אפשרית בהחלט) ולקינוח בננות אפויות בקליפתן עם שוקולד מריר, אגוזי לוז וריבת ליים.

[tobutton text="%22%u05DC%u05E2%u05DE%u05D5%u05D3%20%u05D4%u05D0%u05D9%u05E8%u05D5%u05D7%20%u05E9%u05DC%20%u05D3%u05D5%u05D9%u05E1%u05D9%u05D8%u05D5%22" link="%22https%3A//www.eatwith.com/list/host/9758/%22" theme="orange1" target="_blank" ]

[tmwdfpad]