טיים אאוט timeout

המסעדות הכי טובות בצפון הארץ

מתכננים טיול לצפון בסופ"ש? הנה עשר המסעדות הטובות ביותר בצפון הארץ, מקיסריה ועד מושב לימן

  • *

    טיביס

    מי שעד עתה ידו לא היתה משגת לסעוד במסעדת מוסקט היקרה במצפה הימים ישמח לגלות שבביסטרו החדש של השף חיים טיבי בוורד הגליל מוצעת תמורה מעולה לכספכם: תפריט שמתמקד בבשרים מעדרים בגליל ובגולן, ולצידם מנות ביסטרו קלאסיות עשויות בהקפדה ובסביבה כפרית של עץ מלא, בזלת וטולרנטיות לכל המשפחה.

    טיביס

    שווה להישאר ללון באחוזה או לפחות לעשות גם טיול סוסים בטבע.

    למסעדת טיביס

    סגור
  • *

    עזבה

    כפר ראמה הופך בהדרגה לכח קולינארי שקשה להתעלם ממנו. השף יוסף חנא 0מהאייטם מטה) משם, ומסעדת שראביכ המעולה, אבל מעל כולן ניצבת עזבה של משפחת דאוד, שמציעה, בניגוד לגליליות המפורסמות והחגיגיות (אלבאבור), אוכל ערבי גלילי של יום חולין, צנוע, שנשען על תנובת העונה והבר.

    עזבה_Ezba Restaurant

    אי אפשר ליפול כאן, אבל מי שטרם הניח על לשונו את השיש ברק שלהם, לא יודע שמחת שיש-ברק מה היא.

    למסעדת עזבה

    עוד
  • *

    מגדלנה (החדשה של יוסף חנא)

    השף יוסף חנא (כן, כן, זה ממשימת הממולאים ההדחה בעונה השנייה של מאסטר שף), הוא אחד מהקולות הקולינאריים המעולים שיש פה. הוא היה במסעדת קצה הנחל ועשה פלאים ואז פתח את הפאסט פוד הגלילי הראשון K-BAB וגם שם עבד הקסם.

    מגדלנה_New Magdalena Rea

    ממש לאחרונה פתח את מגדלנה, שנוטלת את הבישול הגלילי-לבנוני אל מחוזות הפרזנטציה המערביות.

    למסעדת מגדלנה

    עוד
  • *

    דיאנה

    השף דוחול ספאדי הוא אחד מקומץ השפים הערביים שלא רק שהביאו את מסורת הבישול הערבית גלילית לצלחת הישראלית ועשו עימה חסד, אלא גם מיצבו את עצמם כאוטוריטה בתחום.

    דיאנא_Diana Restaurant

    בלוקיישן החדש ורחב הידיים של המסעדה אפשר להישאר עם הקלאסיקות של ספאדי כקבב והחומוס, או להתנסות בתוספות החדשות כקובנייה או שרימפס על האש.

    למסעדת דיאנה

    עוד
  • *

    מסעדת הבית

    נציגת כבוד נוספת לבישול הערבי הגלילי היא מסעדתם של משפחת אבוהיג'ה, שמציעה ערב רב של סלטים ומנות עיקריות במחיר זעום (ביחס לתמורה כמובן) של 90 ש"ח.

    מסעדת הבית_Habait Restaurant

    כל כוכבות מטבח הז'אנר כסינייה כפתא, חרוף מחמר, סיאדה ומחבוסה, שמבוצעות לעילא ומתחלפות מידי יום, לצד מגוון סלטים שנשענים על תנובת העונה.

    למסעדת הבית

    עוד
  • *

    אורי בורי

    האופן שבו לוחש השף אורי ירמיאס כבר שניים וחצי עשורים לדגים, שינה אצל רבים את פני היחס והתפיסה לתנובת הים. נאים, על הגריל, בעישון, או בקדרה – ירמיאס מציג מניפה אינסופית של אופציות לטיפול בדגים ופירות ים.

    אורי בורי

    ללא ספק ירמיאס הוא איש הדגה המוצלח בארץ, ולא רק בצפון.

    למסעדת אורי בורי

    עוד
  • *

    אל באבור והים

    אחרי מלאכת המחשבת של מסעדת אל באבור בוואדי ערה פתח האח נשאת עבאס לא מזמן את האחות מהים בעכו, בה תוכלו להתבשם מהקלאסיקות של מסעדת האם.

    al-babur Restaurant

    לצידן יש מנות מיוחדות מהים כמו משוואשה קלאמרי, מחבת פילה דג וחצילים, קבב דגים חלאבי וסינייה דג ים.

    למסעדת אל באבור והים

    עוד
  • *

    מעין הבירה

    כל זמן שהאוכל המזרח אירופאי נלחם על כבודו ועתה שב וחוזר להיות אופנתי, במעין הבירה, מוסד האוכל היהודי החיפאי המשיך בשלו: רקיחת מטעמי הז'אנר, בלי כחל וסרק, תוך דבקות במסורת ובמשימה. במעיין הבירה ממשיכים להגיש באהבה כבד קצוץ, דג מלוח, רגל קרושה וקוסטיצה מופלאה.

    עוד
  • *

    סינטה בר

    למרות שמו, הסינטה בר, הוא הביסטרו – מסעדה המוצלח בחיפה. קברניטי המקום נטלו את הרוח הקולינארית התל אביבית שכה חסרה בחיפה, הגדילו מעט את התוספות והרי לכם נוסחה חיפאית מנצחת.

    סינטה בר_Sinta Bar Restaurant

    יש דגש על הבשרים, אבל מי שנפשו נקשרה לפרי הים והדגה לא ירגיש זר כאן.

    למסעדת סינטה בר

    עוד
  • *

    ביסטרו מיכאל

    אחרי שנים בתל אביב (הרברט סמואל, גסטרו בר) החליט השף מיכאל גרטופסקי לעקור צפונה. מהמעבר הזה הרוויח צפון הארץ את "ביסטרו מיכאל"- מקום מצוין לאכול בו אוכל שנשען על תנובת האזור והעונה במחירים סבירים וברמת ביצוע מעוולה!.

    למסעדת ביסטרו מיכאל

    ביסטרו מיכאל מושב לימן_ Bistro Michael

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 55b3dc2e1049a431900a9b