קולקציית תיקי הקיץ של דניאלה להבי: מתוקה בדיוק במידה

ליקריץ ועטיפות ממתקים: הקולקציה החדשה של דניאלה להבי אמנם מהולה בסוכר אבל היא הכל חוץ מדביקה

דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: יניב אדרי
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: יניב אדרי
9 באפריל 2017

"הדבר שאימא שלי הכי אהבה בעולם זה סוכריות", מתאר בהתרגשות אורי להבי, ממשיך דרכה של אמו המנוחה דניאלה להבי, את ההשראה לקולקציה החדשה של בית האקססוריז הנושא את שמה. "כילדה שחונכה בבית מוקפד בז'נבה, אף פעם לא ממש הרשו לה לאכול אותן, ולכן בבגרותה תמיד נהנתה מכל סוכרייה שהרשתה לעצמה. במובן הזה, היא חשבה שההתחדשות בתיק או בנעליים משחזרת את אותה חוויה של ביקור בחנות ממתקים, ושכל ביקור כזה מספק אושר קטן".

דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן

ההשראה שעלולה להישמע סכרינית ומפצחת שיניים פוצחה כהלכה ועובדה לקולקציה עשירה של תיקים, ארנקים ונעליים שלרגע אינה סובלת מסוכרת. בעוד שברחבי הרשת וברשתות ניתן למצוא תיקים מזוגגים בצורת דונאט, קרטיב או סוכרייה על מקל, להבי הבן בחר בתלם מתוחכם יותר.

דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן

כך, למשל, זכו סוכריות ליקריץ לפרשנות בדמות רצועות עור מפוספסות בשחור ולבן, המרקם החלקלק של סוכריות דרז'ה ורדרדות תורגם לעור בגוון ובטקסטורה תואמים, ואילו העטיפות המבריקות והמרשרשות שימשו השראה לתיקים מטאליים ולאלמנטים מכווצים המדמים את המרקם שנוצר לאחר פתיחתן.

דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן

נושא המרקם משחק תפקיד מרכזי בקולקציה. העורות שיובאו מאיטליה זכו לעבור תהליכים ועיבודים של ריכוך, חירור, קשירה, קליעה ואריגה, בשאיפה להתחקות אחר טקסטורות מתקתקות שונות. בקיצור, ממתק אמיתי.

דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: אודי דגן
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: יניב אדרי
דניאלה להבי. קולקציית קיץ 2017. צילום: יניב אדרי

דניאלה להבי, 95־2,500 ש"ח, להשיג בחנויות המותג