שולחן

03-5257171

מטבח: ביסטרו

כתובת:
שדרות רוטשילד 73
תל אביב יפו
מפה


שעות פתיחה:
ראשון־חמישי
12:00־24:00
שישי
12:00־16:00
18:00־24:00
שבת
12:00־17:00
19:00־24:00
כדאי לדעת:
- מחיר: יקר
- מתאים לילדים
- חנייה

טיים אאוט אומר

8.38
אוכל8.5שירות8אווירה8.5תמורה8.5

צילום: דן פרץ

אודות המסעדה

כמו חדר האוכל, גם השולחן, זוכה תחרות פרסי האוכל של טיים אאוט לשנת 2012 בקטגוריית המסעדה החדשה הטובה ביותר, היא מסעדה לכל עת וכמעט לכל כיס, ושתיהן שייכות לשף החתיך עומר מילר ולמסעדן סטיבן לובל. שולחן אינה מתיימרת להמציא אוכל חדשני ולא לקבל כוכב דמיוני במדריך מישלן. עם זאת, היא שואפת, כך סופר לנו, להיות יותר מחדר האוכל, במיוחד באיכות חומרי הגלם ובטיפול המוקפד. באופן מוזר, על אף ששולחן היא בראש ובראשונה מסעדה של עומר מילר, עם כל איכויות המיתוג שמתלוות לשמו, היא מרגישה יותר מכל כמו מסעדה יציבה של מסעדן. כמו הקנטינה שנושקת לכתפה - גם כאן, רוחו של בעל הבית שורה בכל. סטיבן לובל וגם מילר עצמו מתרוצצים בין השולחנות, זורקים מילה, טופחים על שכם ומגישים מנות לשולחנות. ניכר שהם רוצים לתת תחושה של ביסטרו שכונתי שבו בעל הבית מכיר את הלקוחות הקבועים בשמם, והם בהחלט מצליחים בכך. גם העיצוב ופס הקול הנעימים תורמים לכך לא מעט. בין המנות בתפריט יש סיגרים של דג ים (32 ש"ח), ביצה שניצל (28 ש"ח), סלט סלק צלוי (28 ש"ח), סוכריות דלעת וריקוטה (62 ש"ח) ופילה לוקוס על פירה סלרי (72 ש"ח).

Silence is Golden