טיים אאוט timeout

קורס בישול תאילנדי

| מאת: דפנה רובינסון

מומלץ להקדיש כמה שעות לקורס בישול תאילנדי בחצר מקסימה על גדת הנהר

צילום: דפנה רובינסון

לומדים לבשל – קורס בישול תאילנדי

קורס בישול תאילנדי מאפשר להבין את הבריאות והפשטות של המאכלים התאילנדיים ואת תרבות האכילה המקומית. גם אם יש לכם ימים מעטים בבנגקוק, עדיין כדאי להקדיש כמה שעות לקורס כיפי וקליל שבסופו יוצאים עם ידע ומתכונים. קורס הבישול של אמיטה (Amita Thai Cooking Class) מתקיים בחצר מקסימה וירוקה בבית שנמצא על גדות הנהר, ומשלב ידע על תבלינים שימושיים ולימוד תיאורטי ומעשי בהכנת ארבע ממנות הדגל של המטבח התאילנדי. הגענו למקום בשיט חווייתי בנהר צ'או פריה, בסך הכל שישה תלמידים – בהם זוג בירח דבש מגרמניה. אחרי היכרות קצרה סיירנו בגינת התבלינים העשירה והאורגנית, והמורה טאם הסבירה לנו על התכונות של מיני העשבים וכיצד אפשר להשתמש בהם בבישול. משם המשכנו למתחם הבישול שבחצר, וטאם הדגימה כיצד מכינים פתאי עם שרימפס ברוטב תמרהינדי, עוף מאודה עם קשיו, עוף במרק קוקוס וערמונים בסירופ עם חלב קוקוס קר. אחרי התיאוריה הגיע זמן ההתנסות שלנו, שנעשה בלוויית מדריך צמוד לכל תלמיד. את התוצאות המוצלחות אכלנו בהנאה בתום הקורס. האווירה החופשית תורמת לחוויית הלימוד, ואחרי ארבע שעות יצאנו שבעים, מרוצים ועם מתכונים שניקח איתנו הביתה.

איפה:Talad Plu, Thonburi   162/17 Soi Wutthakat 14, Wutthakat Road,

פתוח: 13:00-9:00 (סגור בימי רביעי)

טלפון: 466-8966 (662)

מחיר: 3,000 באהט (351 שקל), כולל הסעה מהמלון ושיט
אינטרנט: www.amitathaicooking.com

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 87bfb5522e5e4a58f31a4d