מרימים לפאייה: בבר-מסעדה סרווסריה

מוזגים ג'ין וטוניק ב"סרווסריה". צילום: אורן זיו
מוזגים ג'ין וטוניק ב"סרווסריה". צילום: אורן זיו
4 בפברואר 2015

בבר־מסעדה הספרדי סרווסריה יקבלו המשתתפים מהשף עינב אזגורי הסבר כללי על מקור הפאייה ועל סוגי פאייה שונים, וילמדו כיצד מכינים פאייה אותנטית ואיך מזהים פאייה טובה בספרד. המשתתפים יזכו גם לטעום את שלושת סוגי הפאייה שעתידים להיות חלק מפסטיבל הפאייה שייתקיים במקום מדי יום שני – פאייה פירות ים שחורה, פאייה עוף ובקר ופאייה צמחונית. עוד בסדנה: סשן אלכוהולי שיועבר על ידי  שמוליק וולברג מבעלי המקום ואחד הברמנים הוותיקים בישראל. שמוליק יספר למה הם בחרו להתמקד בג'ין ולמה יש בסרווסריה יותר מ־45 סוגי ג'ין שונים – שרובם לא קיימים בישראל – ושבעה סוגי טוניק שונים. לבסוף יתנסו המשתתפים בהכנה ובטעימה של קוקטיילים סקסיים על בסיס ג'ין וטוניק.

מנחים: השף עינב אזגורי ושמוליק וולברג

נקודת מפגש: מסעדת סרווסריה, רחוב בן יהודה  48, טלפון: 03-6477751

מחיר: 200 ₪

יום רביעי 11/3 בשעה 19:00

מספר משתתפים : 24 משתתפים

כמה מילים על מסעדת סרווסריה:

הסרווסריה היא האחות הקטנה של שישקו (החמארה הבולגרית המוצלחת שמאחורי בית הכנסת הגדול), והיא מתפקדת כבית אוכל ואלכוהול בסגנון מדרידאי: מנות ספרדיות בינוניות, מבחר גדול של ג'ין, יין מהחבית וכמובן בירות משובחת.

לאתר:

cerveceria.co.il.www

https://www.facebook.com/cerveceriaTLV

להזמנת מקום כהה