1:1 על הבר עם אורי עבדת ונבות אובנטל מ-Beer Garden

לשתות הם התחילו מוקדם - אם בקיבוץ ואם בגן הציבורי ברעננה - ועד היום אין משקה אלכוהולי שהם לא ישתו. אורי עבדת ונבות אובנטל מ-Beer Garden עונים על שאלון הברים שלנו

אורי עבדת ונבות אובנטל. צילום: יח"צ
אורי עבדת ונבות אובנטל. צילום: יח"צ
6 ביולי 2017

ממתי אתם בביזנס?

אורי: מאז התיכון, היתה הפסקה קלה בצבא ואחר כך חזרתי מיד לתחום. עברתי בכל מחלקה אפשרית במסגרת. היום אני מנהל את הביר גארדן.
נבות: מגיל 17. התחלתי כברמן באירועים, כמנהל בכמה ברים בצפון, עד שהגעתי לתל אביב. ניהלתי כמה מהמקומות החזקים בעיר, עד שפתחנו את הביר גארדן לפני ארבע שנים.

למה לשבת דווקא אצלכם?

בר בסגנון אירופאי בעל מאפיינים בוואריים עם אינטרפרטציה ישראלית אורבנית. אנחנו שמים בראש את השירות לאורח, בכל יום ובכל שעה ובצורה אחידה. לראות את המקום מלא כל ערב זו גאווה ענקית מבחינתנו.

מתי שתיתם את הדרינק הראשון שאתם זוכרים?

אורי: גיל 13, באחד הגנים הציבוריים של רעננה. וודקה עם ערבוב זול, פשוט, בלי להתחכם.
נבות: אני בא מקיבוץ, אז בגיל צעיר יחסית. מכבי בבקבוק ושרף, אלכוהול נקי 95%, לא מומלץ לאף אחד.

איזה משקה אתם לא שותים?

נבות: אין, לא היה ולא יהיה אלכוהול שלא נכנס לי לגוף. חולה גדול.
אורי: אין משהו שלא ניסיתי לשתות. חושב שניסיתי את רוב סוגי האלכוהול.

עם איזו אישיות הייתם יושבים לדרינק?

אורי: בונו מ-U2. לא רק אמן ענק גם פעיל חברתית גדול מאוד. נראה לי אישיות מאוד מעניינת לכמה כוסות וויסקי.
נבות: אין לי איזה חלום לשתות עם ידוענים, יש לי אחד שיכול לקרוא עליי תיגר מבחינת מינונים וזה דגן יבזורי. אם לא איתו, אני שותה לבד ושותה יותר.

ואיזה משקה אתם שותים עכשיו?

לה שוף. זו בירה מצוינת. 8% אלכוהול, צבע בהיר ויפה. אלינו היא מגיעה בבקבוק של 750 מ״ל שזה בדיוק לנו ולעוד חבר.