1:1 על הבר עם גל שילה, המנהל של Denim

הוא התחיל כבריסטה, לא שותה פידג' והיה יושב עם מארדונה לדרינק. גיל שילה עונה על שאלון הברים שלנו

גיל שילה (צילום: יח"צ)
גיל שילה (צילום: יח"צ)

ממתי אתה בביזנס?

מגיל 23 התחלתי כברמן קפה בתל אביב. את המעבר ללילה עשיתי באוסטרליה, עבדתי שם בבר חצי שנה. הקהל הכי טוב שאפשר לבקש. לא מפסיקים לשתות עד שהם מתעלפים. ל־Denim הגעתי אחרי שכבר הכרתי את השותפים ממקומות אחרים.

למה לשבת דווקא אצלך?

אווירה קלאסית לבר שכונתי. כולם פה משפחה. כמו הדנים המקורי – חומר אותנטי, חזק ואמיתי – כך גם הדיספליי שלנו. אנחנו מכבדים משקאות חזקים ובעיקר צהובים, וויסקי, רום, טקילה וגם ג׳ין.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 14, קיגלביץ׳ תפוזים. השתכרנו בגן שעשועים ביבנה.

איזה משקה אתה לא שותה?

פידג׳. לא מבין איך אפשר לשתות משהו כל כך מתוק מבחירה.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

דייגו מראדונה, כי הוא עשה הכי הרבה שטויות בחיים וזה לא הפריע לו להשיג כל מה שהוא רוצה ולהגיע להישגים כאלה. לשבת איתו לדרינק ולראות בוקה־ריבר.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

סיילור ג׳רי. התיבול עם סיומת של וניל, אין יותר טוב מזה! יורד חלק ומשאיר אפטר טייסט שעושה חשק לעוד אחד.