1:1 על הבר עם מיכאל נודל, הבעלים של בעלים של הדוברין 7 ובר הקוקטיילים וספר

הוא שתה את הדרינק הראשןן בגיל 7, טקילה עושה אותו משוגע והוא היה יושב על ויסקי עם האנק מודי. מיכאל נודל מהוספר ומהדוברין 7 עונה על שאלון הברים שלנו

מיכאל נודל (צילום: יח"צ)
מיכאל נודל (צילום: יח"צ)

ממתי אתה בביזנס?

בגיל 17 התחלתי בבתי קפה בתור מלצר, בריסטה, שוטף כלים, עשיתי הכל.
בגיל 21 נכנסתי לעבוד כטבח בבר שנקרא המרתף. עבדתי שם חמש שנים. זה היה בית הספר שלי, התנסיתי שם בכל מגוון התפקידים. אחרי זה עבדתי בעוד כמה ברים בכרמל, עשיתי תואר בכלכלה ופתחתי את הבר הראשון שלי.

למה לשבת דווקא אצלך?

המוטו שלי הוא שאין לי לקוחות – יש לי אורחים. אנחנו יודעים לתעל את האנרגיה של האורחים לווייב שנוצר במקום. הבר קוקטיילים וספר הוא האלטר אגו שלי. מי שחשב שהוא מכיר אותי מהדוברין, בוספר הוא יגלה את הצד השני שלי.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

כשהייתי בן 7 היינו בארוחה אצל קרובת משפחה שלי. אכלתי משהו חריף ואני שונא חריף, ועל השולחן היה רק אלכוהול. פתחתי את המקרר והיה בו רק בקבוק מים, לקחתי לגימה גדולה, נהיה לי חם והלכתי לישון. אחרי זה התברר לי שזה היה ספירט עם 90
אחוז אלכוהול.

איזה משקה אתה לא שותה?

טקילה – זה עושה אותי משוגע.

עם איזו אישיות הייתם יושב לדרינק?

עם הנק מודי מ״קליפורניקיישן״. האיש יודע לשתות, יודע ליהנות, ואני בטוח שהיינו מוצאים הרבה במשותף. היינו יורדים על איזה שני בקבוקי וויסקי וכותבים ספר.

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

מתחיל להיות חם ואווירת קיץ, אז אני חזק בהנדריקס וטוניק – הכי מתאים לתקופה. אני מאוד אוהב הנדריקס עם מלפפון.