1:1 על הבר עם נופר שוויצר מהבשרלה

היא ביקשה מאנשים שיאחלו לה מזל טוב על ההשתכרות הראשונה שלה והתאהבה ברום כשנסעה לקובה. נופר שוויצר עונה על שאלון הברים שלנו

נופר שוויצר (צילום: יח"צ)
נופר שוויצר (צילום: יח"צ)

ממתי את בביזנס?

משנת 2010. התחלתי את דרכי במסעדה בתל אביב בתור מלצרית והבנתי מיד שאני מאוד מתחברת לעולם המסעדנות והאלכוהול.

למה לשבת דווקא אצלך?

בשרלה הוא מקום עם השילוב המושלם בין בשר איכותי ומשובח לעולם האלכוהול האינסופי. אנו מעניקים פה חוויה סוחפת שמעוררת את כל החושים.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאת זוכרת?

במסיבת הגיוס שלי. פשוט הסתובבתי ברחוב וביקשתי מאנשים להגיד לי מזל טוב על השכרות הראשונה שלי.

איזה משקה את לא שותה?

פחות מתחברת לעולם האניס, תמיד מזכיר לי שבת חתן בבית כנסת.

עם איזו אישיות היית יושבת לדרינק?

משפחת סימפסון. הייתי שמחה להעביר איתם ערב עם כמה דרינקים, בטוחה שיהיה לנו כיף.

ואיזה משקה את שותה עכשיו?

סיילור ג׳רי. לאחר טיול בקובה שבו שתיתי המון רום, התאהבתי במשקה ולשמחתי מצאתי את סיילור ג׳רי שמעניק לי טעם מיוחד ואקזוטי ומעלה לי זיכרונות כיפיים מהטיול.

בשרלה כפר סבא, כל יום 23:00־12:00, 5436*