1:1 על הבר עם שולי גלסברג מהאינקה בר

היא נכנסה לביזנס בגיל 14, לא חושבת שהחיים נעצרים בגיל 35 ולא אוהבת יין רע. שולי גלסברג מהאינקה בר עונה על שאלון הברים שלנו

שולי גלסברג. צילום: יח"צ
שולי גלסברג. צילום: יח"צ

ממתי את בביזנס?

התחלתי למלצר במסעדה איטלקית בגיל 14.5 ושנה מאוחר יותר כבר עבדתי באחד הברים הנחשבים ביותר בחיפה. לאינקה התגלגלתי לפני שמונה שנים. זו הייתה אהבה ממבט ראשון: קהל אקלקטי של אנשי עסקים מחו“ל באווירה הביתית שמאפשרת לך להכיר את הלקוח שמולך.

למה לשבת דווקא אצלך?

אני חיה ונושמת את העיר כבר כמעט 20 שנה. עד גיל 30 האמנתי שתל אביב שייכת לרווקים. מאוחר יותר הבנתי שחיי הלילה בעיר שייכים לצעירים ושבני ה־35 פלוס נותרים נטולי קורת גג חמה. האינקה בנויה לקהל הזה בדיוק – אלו שראו, שמעו וטעמו מהכל, ועדיין בועטים ואינם מוכנים להיכנע לשלט ולספה, אלו יודעים להעריך שירות אישי ברמה גבוהה, מוזיקה איכותית בדציבלים שמאפשרים לך לתקשר ואווירה אינטימית בניחוח של חו“ל.

מתי שתית את הדרינק הראשון שלך?

מגיל צעיר מאוד הארון הקסום עם המשקאות האסורים עורר את סקרנותי. הייתי בת 6 כשאבי, בניסיון להרתיע אותי, הושיב אותי על שולחן המטבח, נתן לי לטעום ערק ואמר: ‘יופי, עכשיו טעמת. מגעיל, נכון?! מיותר לצייו שזה לא עזר לו.

‫איזה משקה את לא שותה?

לא אוהבת מתוקים וקשה לי מאוד עם ברים שמגישים יין רע.

עם איזו אישיות היית יושבת לדרינק?

לאונרד כהן – מרתק ועמוק, רק לשמוע את הקול שלו עושה לי את זה.

ואיזה משקה את שותה עכשיו?

בלוויני 17 דאבל ווד מעושן ומתקתק באיזון מושלם.