1:1 על הבר עם שחר אזולאי ודניאל וייס, בעלי ה-Uptown בהרצליה

שחר אזולאי ודניאל וייס, הבעלים של ה-Uptown בהרצליה, לא מתעסקים עם דרינקים שגרתיים

שחר אזולאי ודניאל וייס, Uptown
שחר אזולאי ודניאל וייס, Uptown
26 בפברואר 2015

ממתי?

"התחלנו לפני 5 שנים לעשות מסיבות לחיילים בתל אביב. אחרי צבירת ניסיון רב בתחום, החלטנו לקפוץ למים העמוקים, להרים וליזום פרויקט בסדר גודל כזה ולהפוך לבעלים של מקום בעצמנו. ויתרנו על המסלול השגרתי – עבודה וטיול אחרי צבא – כדי להגשים את החלום הזה שנקרא Uptown".

[tmwdfpad]

למה לשבת דווקא אצלכם?

"החזון והחלום הגדול שלנו היה להקים מקום מפואר ויוקרתי, שגם יתן ללקוח הרגשה אמיתית של בית, ובכך ליצור את חוויית הבילוי המושלמת. אנחנו הבר הראשון בארץ שהוקם בקניון, ובר הקוקטיילים הראשון בהרצליה. כל אלה, בשילוב הנוסף היחודי שהבר צופה אליו מהגג של הקניון, יוצרים חוויה באמת מיוחדת".

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

שחר: "בגיל 15 בחתונה של אחות של חבר במלון בתל אביב. לא זוכר מה שתיתי, אבל זוכר שזה לא נגמר טוב בכלל".
דניאל: "בגיל 17 עם חברים בים, צצ'ייסר של אבסולוט. לא יקרה יותר בחיים".

איזה משקה אתה לא שותה?

שחר: "לא נוגע בערק ובכל משפחת האניס הידועה לשמצה".
דניאל: "לא אוהב וודקה".

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

שחר: "עם קובי בראיינט. יש בו את כל התכונות שאני מאוד מתחבר אליהן. ווינר אמיתי שלא מוריד את הראש לעולם".
דניאל: "סטיב ג'ובס. היזמות, צורת הראייה והדרך שבה הלך בחיים מעוררים בי השראה גדולה מאוד".

איזה משקה אתם שותים עכשיו?

"יחד עם פתיחת ה-Uptown הפסקנו לשתות את הדברים השגרתיים של מסיבות (וודקה וכו'). בהתאם למקום נפתחנו לטעמים חדשים ואיכותיים יותר. גלנפידיך הוא דוגמה מצוינת לזה".