מתכון לסלט דג נא – ביסטרו הרובע השישי

אין כמו דג נא לפתוח איתו את הארוחה - ביסטרו הרובע השישי עם מתכון לסלט דג שירענן לכם את החיך

דג נא, ביסטרו הרובע השישי. צילום: אנטולי מיכאלו
דג נא, ביסטרו הרובע השישי. צילום: אנטולי מיכאלו
23 באוקטובר 2013

המצרכים (למנה אחת):

 

  • 80 גר' פילה מוסר ים נקי מעור ואדרה
  • 1 כף פרוסות דקות בצל סגול
  • 1 ארטישוק כבוש חתוך ל־8 חתיכות
  • 1 אספרגוס חלוט
  • 1 מלפפון
  • מעט מלח גס
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 כף ליים
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

 

חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות. פורסים את האספרגוס לפרוסות. מערבבים בקערה את קוביות הדג עם האספרגוס, הבצל הסגול והארטישוק. מתבלים במלח, פלפל, ליים ולבסוף מזליפים מעל מעט שמן זית.

מסדרים את הסלט על צלחת. חותכים את המלפפון לרצועות דקות, מסדרים מעל ומגישים.

למסעדה

למתכונים נוספים של מסעדות מובחרות מרחבי העולם היכנסו לאתר Fine Dining Lovers