מתמסדים: מזללת סנדוויצ'ים מושחתים נפתחה ברחוב אבן גבירול
מזללת כריכים חדשה ומבטיחה נפתחה באבן גבירול ומגישה סלופי ג'ו. על הסנדוויצ'ים: ניר סיויק, בעלים של קצביית בוטיק מחוץ לעיר
מה יכול להיות טוב יותר מערמה של אוכל בין שתי פרוסות לחם, בין שני חצאי ג'בטה או בתוך לחמנייה עגולה מתוקה? אפשר לאכול אותו על הדרך או לקחת אותו ארוז, ואפשר גם לעצור במיוחד בשבילו אם הוא שווה את זה. הסנדוויצ'ייה החדשה שנפתחה באבן גבירול זכתה לשם היומרני "המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים". מדובר במזללת סנדוויצ'ים מושחתים, או אם תרצו, במסעדת בשרים קטנה המביאה לרחוב אבן גבירול את הדבר היחיד שעדיין אין בו – סלופי ג'ו.
את המקום פתחו ניר סיויק, בן למשפחה ארגנטינית והבעלים של "הבשר של ניר" – קצביית בוטיק בכפר חיים; ואמיר פיינגנבוים, יזם בתחום המסעדנות.
בין היתר תמצאו בתפריט סנדוויץ' עם אונטריב המבושל ב־82 מעלות במשך 12 שעות ולאחר הכנתו מפורק לחוטי בשר דקיקים ועסיסיים. לאחר עבודת הפירוק הבשר נעטף ברוטב ברביקיו לוהט שגם אותו מכינים במקום. עיסת הבשר הריחנית שמתקבלת מכך נערמת לתוך לחמנייה עגולה ומתוקה עם סלט קולסלאו ביתי מעל. לצד הלחמנייה המושחתת מוגשים גם מיני תפוחי אדמה פריכים וצלוחית חמוצי הבית. מחיר הסנדוויץ' 38 ש"ח, מחיר הצ'יפס 10 ש"ח, ואפשר לספוג את הארוחה עם שליש גולסטאר מהחבית ב־15 ש"ח. מחירו של דיל הכולל סנדוויץ', צ'יפס ושתייה קלה: 50 ש"ח.