עכשיו זה רשמי: ננוצ'קה מסעדה טבעונית

הלקוחות הקבועים של המסעדה יפרדו הערב מקבבוני הבשר והכבש, ויעשו היכרות עם חצ'פורי סויה

10 בפברואר 2014

הבר-מסעדה הגרוזיני של ננה שרייר יהפוך הערב (10.2) למוסד התל אביבי הכי משמעותי שפנה לטבעונות, עם השקת תפריט חדש שמורכב ממנות טבעוניות בלבד. המנות הקלאסיות של ננוצ'קה, כמו חינקאלי בשר וחצ'פורי מבשר כבש, יוחלפו במנות טבעוניות ובריאות יותר כמו חצ'פורי סויה, חינקאלי תרד ואגוזים וחינקאלי פטריות מקמח מלא.

במקרה של ננוצ'קה אפשר להגיד שהכתובת הייתה על הקיר. בנובמבר האחרון הושק במסעדה תפריט טבעוני לימי שני (בנות כת הסייטן טעמו כמה מנות מתוכו). בראיון שערך איתה עופר מתן לפני כשבועיים שרייר סיפרה שהיא עצמה טבעונית כבר ארבעה חודשים, והוסיפה שהיא משתפת פעולה עם שפים מגרוזיה כדי לרקוח מנות טבעוניות חדשות למסעדה.

טבעונים וצמחונים רבים הגיבו בקריאות נלהבות למהלך של שרייר, אבל לא ברור עדיין איך יתמודדו עם המהלך הלקוחות הוותיקים של ננוצ'קה, וביניהם לא מעט קרניבורים שאוהבים את החינקאלי בשר שלהם בדיוק כמו שהוא. מה שבטוח הוא שהמהלך של שרייר אמיץ וראוי להערכה, ואנחנו מאחלים לה בהצלחה.

 ננוצ'קה. לילינבלום 30. טלפון: 057-9439514