הפאסון שבמלון: שלושה מיזמים קולינריים קמו במלון נורמן

בשקט בשקט, כמעט מתחת לרדאר, נפתח להרצה הקומפלקס הקולינרי במלון נורמן החדש ברחוב נחמני

מלון נורמן. צילום: אורן זיו
מלון נורמן. צילום: אורן זיו
31 באוגוסט 2014

לא מעט מקומות נפתחו בשנה האחרונה בתל אביב, אבל ללא ספק הפתיחה המרגשת מכל מתרחשת בימים אלה ושמורה למיזם הקולינרי המושקע שנפתח להרצה השבוע במלון נורמן ברחוב נחמני, סמוך לאחת הכיכרות היפות של העיר – כיכר המלך אלברט.

במלון קמו שלושה מיזמים קולינרים שונים השייכים למסעדנים הוותיקים האחים יורם וארי ירזין (מבעלי קפה איטליה, מוזס והטאקריה): האחד הוא מסעדה בקומת הכניסה שעליה אמון השף ברק אהרוני, לשעבר השף של מסעדת טאפטס בשוק (גם היא הייתה שייכת לאחים ירזין). בשלב זה המסעדה תהיה פתוחה רק לארוחות בוקר; השני הוא בר ספרייה, מקום בסטייל של ג'נטלמן קלאב אנגלי קלאסי שיוגשו בו בין השאר גם שלל קוקטיילים; והשלישי – מסעדה עם מטבח בסגנון יפני, שעליה יהיה אמון שף יפני שהגיע מחו"ל. את תפריט היין, המכוון גבוה וכולל בקבוקים יקרים במיוחד, הרכיב גל זוהר. משה אהרוני, שעבד בעבר במול ים וברפאל, יתפקד כסומליה של המקום.

המלון החדש שייך לרשת Small Luxury Hotels. הוא משתרע על פני 6,000 מ"ר וכולל 50 יחידות – מתוכן 20 סוויטות – ובריכה על הגג.

מלון נורמן, נחמני 23־25