חלום על לחם: מלגו ומלבר מוציאים תפריט כריכים חדש ומסקרן

שילובים חלומיים ותעוזה, לצד בירה צוננת - תפריט הכריכים החדש של מלגו ומלבר הוא כל מה שחלמתם עליו ועוד

כריכים של מלגו ומלבר (צילום: אייל זלצברג)
כריכים של מלגו ומלבר (צילום: אייל זלצברג)
15 ביולי 2015

נדרש אומץ לשפים המעוניינים למצב את עצמם כמומחים לבישול עילי, להגיש ארוחות של כריכים. בייחוד כשמדובר בשפים צעירים שצריכים לבנות לעצמם מוניטין מכובד. הצמד מוטי טיטמן ואור מיכאלי – שיוצרים מטבח עילי בתוך הבר העדכני של מלגו ומלבר – החליטו להוסיף על התפריט הרגיל ספיישל כריכים נוסף לתפריט, מדי יום בין השעות שש לשמונה בערב.

לכבוד הפרויקט נאפה במסעדה בכל יום לחם בריוש טרי ונבנתה קולקציית כריכים. בשביל לייצר תחושת ארוחה מלאה, הכריכים מוגשים לצד סלט חסה ושומר מוחמץ וצ'יפס קריספי מתובל בקליפת לימון מגוררת, עשבים ושום (52 ש"ח). רשימת הכריכים כוללת סנדוויץ' עם הרינג כבוש על שמנת חמוצה וחזרת לבנה מגורדת, בצל ירוק, בצל סגול, עגבנייה, צ'ילי חריף וביצת עין; סנדוויץ' כבדי עוף עם בצל ירוק, במיה קצוצה וקרמל סויה חריף מבושלים במחבת עם קונפי בצל לבן ביין וחמאה; סנדוויץ' בשר חזיר מפורר עם כרוב לבן ובצל כבושים, מלפפון ירוק טרי וגבינת צ'דר כתומה על איולי צ'יפוטלה חריף; וסנדוויץ' מפתיע נוסף המשתנה מדי יום. כשמזג האוויר הלוהט הולם בעיר, הסנדוויצ'ים האלה לצד בירה צוננת הם ארוחה הולמת, ודרך מצוינת לקחת את עצמכם בקלילות.

למידע נוסף על מלגו ומלבר