טיפת מזל: הקינוח היפני שמטריף את הרשת
זה רוטט, זה מתוק וזה מצטלם נפלא: עוגת טיפת הגשם שסחפה את יפן נחתה בניו יורק וגרמה להיסטריה
הכירו את עוגת טיפת הגשם (Raindrop Cake) הפורנו אוכל התורן שמפציע בחשבונות אינסטגרם של פודיז יפנים ברחבי העולם. העוגה, mizu shingen mochi בשפת המקור, הפכה ללהיט ויראלי בארץ השמש העולה ולעולם נותר רק להזיל ריר ולקוות שכרטיס טיסה לטוקיו לא עולה הון.
Darren Wong, בחור אמריקאי-יפני עם כשרון עסקי וידע בקונדיטוריה, הבין את הפוטנציאל: זה ברשת? כולם מתלהבים? בוא ננסה להביא את העוגה לניו יורק ונראה מה יקרה. וכך, דוכן קטן שעמד ב-Smorgasburg (שוק האוכל של ברוקלין) הפך לבשורת השנה והחזיר את האמריקאים לכוננות קרונאט: תורים ארוכים, מאות צילומי אינסטגרם וקינוח משונה אחד.
Weekends: Raindrop cake for the rainy day! ? A photo posted by mi ? (@burrnttoast) on
העוגה, שנעה כמו ג'לי וטעמה מתקתק כמו סוכרזית, עשויה ממים ואגר (ג'לטין מן הצומח). היא מוגשת בטמפרטורת החדר (בתקווה שהחדר קריר) עם סירופ סוכר חום ו- kinako (קמח סויה קלוי).
לא יכולים להרשות לעצמכם כרטיס טיסה? נסו להכין בבית, מבטיחים לבוא לטעום: