אתם חייבים לטעום: 11 מנות תירס מתוק בתל אביב

המסעדות בתל אביב לא נשארות אדישות לטרנד התירס שמשתלט על המטבחים. מה, לא תנסו?

קאצ׳אפה בטוטומה (צילום: אנטולי מיכאלו)
קאצ׳אפה בטוטומה (צילום: אנטולי מיכאלו)
2 ביוני 2016

דייגו סאן

פופקורן פאד תאי: פופקורן של תירס גילי בקרמל פיש סוס, בוטנים, כוסברה וגרידת ליים (24 ש"ח).

[tmwdfpad]

פופקורן פאד תאי בדייגו סאן (צילום: אנטולי מיכאלו)
פופקורן פאד תאי בדייגו סאן (צילום: אנטולי מיכאלו)

ברנינג טאקוס

קלח תירס שלם בחליטה מהירה, חרוך בברנר, עם מיונז, בלילה סודית וליים (19 ש"ח).

האחים

תירס הבאנה סטייל: קלח על הגריל עם איולי פימנטון וגבינה צפתית (26 ש"ח).

גלידריית בוזה

גלידת תירס בטאקו עשוי משוקולד מלוח או הל וקינמון (25 ש"ח).

מלצר, יש תירס בגלידה שלי. בוזה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מלצר, יש תירס בגלידה שלי. בוזה (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

פונדק דה לוקס

פרוסת לחם תירס עם פולנטה וגרגרי סופר סוויט טחונים גס בחמאה חומה (הפרוסה מצורפת לכל מנה ללא תשלום).

טוטומה

קאצ׳אפה: פנקייק תירס ממולא בגבינה רכה מלוחה בתוספת שמנת חמוצה (38 ש"ח).

קאצ׳אפה בטוטומה (צילום: אנטולי מיכאלו)
קאצ׳אפה בטוטומה (צילום: אנטולי מיכאלו)

החלוצים 3

פולנטה מתירס טרי, חלב, פרמזן, חמאה ושמנת, מוגשת עם ציר בקר וכמהין טרייה, או בגרסה צמחונית עם קרם פרש (68 ש"ח).

Pizza

פיצה פביאנה עם תירס טרי קלוי, קרם תירס סופר סוויט, מוצרלה, גבינת פטה, כמהין ובצל ירוק (68 ש"ח).

פיצה פביאנה אצל Pizza (צילום: דן פרץ)
פיצה פביאנה אצל Pizza (צילום: דן פרץ)

 

דלאל

קוקי סאן ז׳ק וניוקי תירס: קרם תירס, ניוקי תירס קריספי, ויניגרט חלפיניו וכוסברה (66 ש"ח).

קוקי סאן ז'ק וניוקי תירס בדלאל (צילום: מאיר כהן)
קוקי סאן ז'ק וניוקי תירס בדלאל (צילום: מאיר כהן)

ברוט

תירס טרי מגורר בציר של ירקות ובצל; יוצא עם תרד מוקפץ בשמן זית, כרשה, מרווה, צ׳ילי וגרמולטה של שקדים קלויים (54 ש"ח).

קופי בר

טורטליני במילוי שרימפס קריסטל, קרם תירס ובאק־צ׳וי (48 ש"ח).