הכינו את הסכינים

מסעדת בשר ויין נפתחה בשוק הפשפשים. בתפריט: ספייריבס, בשר מעושן ולחם תירס קטלני

פונדק דה לוקס. צילום: בן יוסטר
פונדק דה לוקס. צילום: בן יוסטר
6 במרץ 2014

פונדק דה לוקס תובע מאיתנו אומץ פנימי להיכנס פנימה מבלי לחשוב על הרגע שתיאלצו לתת דין וחשבון: לקרדיולוג שלכם – "זה היה נתח אונטריב שלם בעישון ביתי במעשנת מיוחדת"; לבן או בת הזוג שלכם – "שתיתי רק כמה שוטים של טקילה. באמת אין לי מושג איך ואיפה הערב נגמר"; לדיאטנית שלכם – "לא פגשתי סברינה מאז שנות ה־80"; ולחברים לעבודה שאתם מנסים שנים לשכנע שאתם לא פתוחים לשינויים – "מאפין עם שברי בייגלה, זה לא כמו שזה נשמע".

המילים שמגדירות בצורה הטובה ביותר את הבר הזה, המשלב עיצוב צרפתי ולוחות קיר עם תפריט בסגנון אמריקאי, הן ברביקיו אמריקאי אולדסקול שבמרכזו ספייריבס (62/115 ש"ח לנתח שלם או לחצי נתח), אונטריב בקר (20 ש"ח לכל 100 גר'), אנטרקוט ונקניקיות בוטיק. תוכלו גם לבחור מהתפריט נתחי בשר מעושנים מתוך הוויטרינה ולבקש שיצלו אותם עבורכם במקום. סביבת הבשר כל כך החלטית, עד שאפילו הסלטים משובצים באווז ובעוף. בירות בוטיק, בורבון, ויינות אמורים לשכנע אתכם שהפונדק הוא גם מקום לעדינים, אבל אין לכם מה לחפש שם בלי סכין מסור. אגב, בקשות למתכון של לחם התירס המלווה את הארוחה כבר צצו בפייסבוק.

לפונדק דה לוקס