תקפצו לי

פאסט פוד אסייתי חדש התמקם באבן גבירול

Chop Chop Street Wok צילום: אנטולי מיכאלו
Chop Chop Street Wok צילום: אנטולי מיכאלו
24 באפריל 2014

נודלס בהרכבה עצמית – זה הקונספט של צ'ופ צ'ופ, מסעדת מזון מהיר שהתמקמה בפינה הסואנת של אבן גבירול וקפלן. בוויטרינה שמול הלקוחות מוצבים מגשי נירוסטה עמוקים ובהם ירקות קצוצים, והלקוחות אמורים לבחור את סוג האטריות, לשדך להם רצועות עוף, חזה אווז, שרימפס או טופו, להתאים למנה פטריות, שעועית, כרוב, בוטנים ועוד, ומעל הכל להוסיף את אחד הרטבים שסנתז השף משה בדישי (מינה טומיי מרקט). כך מתקבלת מנה מוקפצת בתפירה אישית, אבל מי שזה יותר מדי עבודה בשבילו יכול לבחור מנה מוכנה מהמבחר המופיע על השלט: פאד תאי, גרין דרגון, מנה הודית עם אורז, טופ צ'ופ על אטריות דפי אורז עם נתחי סינטה ועוד (39־51 ש"ח לארוחה).

Chop Chop Street Wok צילום: אנטולי מיכאלו
Chop Chop Street Wok צילום: אנטולי מיכאלו

הקונספט נבנה על ידי יואל רצוני וגל מויאל, השותפים בטאפאס בר פליקנו ברעננה, בתום מחקר מקיף של מסעדות בעלות אופי דומה בערי אירופה. התפריט מציע גם פתיחים של סלט, מרק טום יאם או דים סאם (16־30 ש"ח) ושלושה סוגי סלט אסייתי כמנה עיקרית (35־36 ש"ח). ארבעה קוקטיילים אלכוהוליים בתיבול, המגיעים בבקבוקון זכוכית, אמורים להפוך את הארוחה לבילוי של ממש ומאפשרים להזמין את הקוקטיילים עם האוכל הביתה. מדובר במקום ידידותי במיוחד לטבעונים, המציע מבחר גדול של אפשרויות מהצומח.

Chop Chop Street Wok, אבן גבירול 20, 2040828־077 כל השבוע 11:00־1:00