מסעדת בר יין תהפוך למסעדת ברוט ואליה יצטרף השף יאיר יוספי

מסעדת בר יין תיסגר ביום ראשון הקרוב ותהפוך בסוף השבוע למסעדת ברוט. אל המסעדה החדשה יצטרף השף יאיר יוספי, מי שהיה השף והבעלים של מסעדת אלבה

יאיר יוספי אוכל ברחוב. צילום: איליה מלניקוב
יאיר יוספי אוכל ברחוב. צילום: איליה מלניקוב
29 בדצמבר 2014

שנה וחצי אחרי שמסעדת בר יין שינתה פנים ובעלות, ייסגר ביום ראשון הקרוב המקום לשיפוצים, וייפתח שוב אחרי כשבוע בגירסה חדשה. המקום, בגירסתו החדשה, ייקרא "ברוט", ואל שורותיו יצטרפו שלושה שותפים חדשים: השף יאיר יוספי (שהיה השף והבעלים של מסעדת אלבה), איש היין אבירם כץ (שהיה סומלייה של מסעדת טוטו וכתב האלכוהול והיין של טיים אאוט) והסומלייה בן רון (שהיה סומלייה של מסעדת מסה).

טרטר בקר מהגרסה של מסעדת בר יין. צילום: יח"צ
טרטר בקר מהגרסה של מסעדת בר יין. צילום: יח"צ

"מה שקרה פה זו אבולוציה של מקום", מספרים השותפים, "כשג'מה נווה ועומר בן גל לקחו את המקום הם השאירו אותו בדיוק כמו שהוא, הם לא נגעו לא בשם ולא בעיצוב, רק הביאו את האוכל שלהם. עם הזמן כששאר השותפים נכנסו לתמונה הם התעסקו יותר בתוכן, וניסו להגיע למנות וליינות שהם אוהבים ורוצים. עכשיו הגיע הזמן לתת למקום גם את המעטפת הנכונה".

המקום, כאמור, ייסגר ביום ראשון למקצה שיפוצים, שיכלול בעיקר החלפת רהיטים וחידוש צבע. בימים אלה מיטב המוחות שוקדים על עיצוב לוגו חדש למקום. כולנו ציפייה.