מרימים לסאקה

שרדונה זה לחלשים: בבר סאקאי החדש בלילינבלום חוגגים את יום הסאקה הבינלאומי עם סאקה, סושי ודי ג'יי פאנקי פיש שינגן פופ יפני

Sakai. צילום: אנטולי מיכאלו
Sakai. צילום: אנטולי מיכאלו
29 בספטמבר 2014

אם גם אתם מרגישים שתקופת חגי תשרי לא מזמנת לכם די הצורך הזדמנויות להשתכר, תוכלו להיעזר ביבואני חגים מוצלחים באמת. למשל, סאקאי, בר הסאקה החדש בלילינבלום, חוגג באופן פורמלי את יום הסאקה הבין לאומי שיחול בתאריך 1 באוקטובר. זהו היום שבו מתחילים לקצור את האורז בכדי ללטש ולהתסיס אותו לכדי המשקה האלכוהולי המוכר, וזאת כבר סיבה להרים איזה דרינק או שניים או יותר (אנחנו בעד כמה שיותר).

ויש גם סושי בשביל הנשמה, סאקאי. צילום: איתיאל ציון
ויש גם סושי בשביל הנשמה, סאקאי. צילום: איתיאל ציון

בסאקאי יציעו תפריט טעימות סאקה של שישה סוגים שונים של המשקה, כולל קרקוצ'י קי איפון שנחשב למוצלח במיוחד, וסאקה הבית שמזוקק במקום. הדי.ג'יי פאנקי פיש ינגן להיטי פופ יפני, והאוכל יוגש בתפריט טעימות ובמחירים מיוחדים: סושי, מיסו, גיוזה, טמפורה ויקיטורי. (35־45 ש"ח).

אז תפערו עיניים ענקיות של דמויות מאנגה ותתחילו לשתות באמת. שרדונה זה לחלשים.

 

חגיגות יום הסאקה הבינלאומי בסאקאי, יום שני 1/10, 20:00־1:00