מתוק ומושחת יותר: לקרמרי דה ל'אקלר פותחים סניף חדש

מאפים חדשים מניו יורק, אקלרים בטעמים ועוגיות אלפחורס הם רק חלק מהחידושים בסניף החדש והמופרע, שייפתח באבן גבירול. תכננתם לשמור על דיאטה? חשבו מסלול מחדש

אקלר במילוי גלידה איטלקית. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי
אקלר במילוי גלידה איטלקית. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי
27 ביוני 2016

לא עברה חצי שנה מאז נפתח מקדש הפחמימות בקינג ג'ורג', קרמי דה ל'אקלר, וכבר נפתח לו סניף שני שמאיים לדרדר את הצד השני שלא העיר לתרבות מלאת פחזניות וגלידה. בעוד שסניף האם התהדר בפחזניית אקלר ענקית מבצק רבוך (ועוד עשרות סוגי מאפים) שרק ממתינה למילוי בגלידה איטלקית, הבת הקטנה כבר לגמרי לקחה את התחום לאקסטרים.

אקלר במילוי גלידה איטלקית. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי
אקלר במילוי גלידה איטלקית. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי

בסניף החדש תוכלו למצוא רכש חדש מניו-יורק:  דונאט-אקלר ומאפינ'לידה. הראשון, דונאט לפי מתכון אמריקאי קלאסי (טבעוני) בצורת אקלר גדול. השני מתייחס ל-10 סוגי מאפין חמים אותם ניתן למלא באחת מ-60 סוגי גלידה איטלקית, ביניהם: מאפין מייפל אגוזים, מאפין קוקוס תפוז, מאפין שטרויזל שזיף, מאפין שוקו קרם ברולה (ללא גלוטן), מאפין פרג (ללא סוכר), מאפין קראמבל פיסטוק ועוד.

סך הכל מנה לגיטימית: דונאט-אקלר במילוי גלידה. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי
סך הכל מנה לגיטימית: דונאט-אקלר במילוי גלידה. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי

תומר לוי, הבעלים מאחורי המותג הסוכרתי, פיתח במהלך החודשים האחרונים אקלרים בטעמים: אקלר אדום בטעם Red Velvet, אקלר ירוק בטעם פיסטוק-תפוח ואקלר שוקולד.

אקלר רד וולוט (ושם מאחורה גם אקלר שוקולד). קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי
אקלר רד וולוט (ושם מאחורה גם אקלר שוקולד). קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי

מלבד מנת הדגל, ניתן למצוא בסניף גם עמדת עוגיות למילוי בגלידה, כשהלהיט הנמכר ביותר הוא האייספחורס (נסו להגיד את זה כמה פעמים ברציפות) – עוגיות אלפחורס במילוי גלידת ריבת חלב, ציפוי שבבי קוקוס וקרמל מעל.

אייספחורס. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי
אייספחורס. קרמרי דה ל'אקלר. צילום: תומר לוי

כל המאפים, מהעוגיות ועד הפחזניות, במילוי גלידת שמנת איטלקית עולים 18 ש"ח בלבד.

זה הזמן לתפוס מקום בתור. קרמרי דה ל'אקלר סניף אבן גבירול. צילום: תומר לוי
זה הזמן לתפוס מקום בתור. קרמרי דה ל'אקלר סניף אבן גבירול. צילום: תומר לוי

Cremerie De L'eclair, אבן גבירול 57 וקינג ג'ורג' 53, 2622622־050, ראשון־רביעי ושבת 10:00־4:00, חמישי־שישי 10:00־5:30