עוד חוזר הטיגון: הצ'יפס של רומנו חזר לתפריט

אחרי חודשים שלא היה בתפריט בשל מחסור בזן שממנו הוא עשוי, "הצ'יפס הטוב בעולם" חוזר לככב בתפריט של בית רומנו. התכוננו לעמוד בתור

צ'יפס בסלון רומנו
צ'יפס בסלון רומנו
28 במרץ 2016

אחרי מספר חודשים בהם נעדר הצ'יפס המפורסם של בית רומנו מהתפריט, הוא חוזר ובגדול. אייל שני, בצניעות אופיינית, הספיק להגדיר את מנת הטוגנים שלו כטובה בעולם ויצר תור שלא היה מבייש את המתרחש מול צ'יפסטאר באבן גבירול בשבועות האחרונים. אמש, אחרי המתנה ארוכה, שני פרסם פוסט המבשר על שובו של התפוד.

מחר, באחת עשרה בלילה בדיוק, שוב תזרח השמש מעל הצ׳יפס של רומנו

A photo posted by Eyal Shani (@eyaltomato) on

מנת הטוגנים הקטנה, המוגבלת לשקית אחת לשולחן, לא הוגשה בבית רומנו עקב ההמתנה לאיסוף השנתי של התפוחים מן האדמה. הזן בו משתמש שני מוצא מן האדמה פעם בשנה בלבד וביתר הזמן נשמר במקררים מיוחדים. כמו כל חומר גלם שנשמר לאורך זמן בקירור, טעמם של תפוחי האדמה משתנה עקב הפרשת עמילן ולכן הוצא מהתפריט.

אייל שני בבית רומנו. צילום: יולי גורודינסקי
אייל שני בבית רומנו. צילום: יולי גורודינסקי

"הצ'יפס הטוב בעולם" עובר בצ'יפסר שלוש פעמים ומוגש עם מיונז ורוטב עגבניות במחיר סמלי של 27 ש"ח. התכוננו לעמוד בתור החל מעכשיו.