פי מאה: פיצריית P2 פותחת סניף שני בתל אביב

בלב רחוב בן יהודה נפתח סניף תל אביבי שני ל־P2, פיצרייה המציעה ארוחה הגונה במחיר הגון עוד יותר

P2. צילום: אנטולי מיכאלו
P2. צילום: אנטולי מיכאלו
22 בספטמבר 2014

הפיצרייה הירושלמית P2 פתחה סניף שני בתל אביב, והפעם ברחוב בן יהודה: אותו עיצוב נעים המוכר מהסניף באבן גבירול המאובזר בקופסאות פח כחולות של שימורי עגבניות מאיטליה, אותן פיצות ואותו קונספט. בתכלס נראה שמה שמייחד את הפיצה הזאת הוא תפיסת עולם שלמה – כשאתם מתיישבים לאכול סלייס של פיצה, כשהיא יוצאת מהתנור רותחת וגבינת המוצרלה עדיין מבעבעת עליה, מגררים עליה גבינת פרמזן שמיד מתמסרת ומותכת ומגישים אותה, לא לפני שיציעו לכם סלט חסה ללא תשלום נוסף (אם אין לחץ מיוחד בעמדת השירות). הסלט ייחתך ברגע שתגידו שאתם בעניין, ויזכה לפי בקשתכם בכתמים של וינגרט סמיך. ברוב המקרים, בסיום הארוחה גם יציעו לכם אספרסו על חשבון הבית. כל הארוחה המושקעות הזאת בתמורה ל-15 ש"ח, כן?

עוד בתפריט: פסטה מבצק טרי שיוצרה במקום, המשתכשכת באחד מארבעה רטבים לפני בחירה (48 ש"ח); בירה איטלקית מהחבית נמכרת פה החל מחמישית ליטר (כוס קטנה שהיא גם חלק מארוחה עסקית במקום), מה אומר שגם מי שצריך לחזור לעבוד אחר הפסקת האוכל יוכל להתמודד עם האתגר בלי בעיה. לצד סלייס פיצה תוכלו להזמין גם כוס קיאנטי או יין סיצליאני (20 ש"ח) ולדמות חוויה של ארוחה במסעדה. מכל הקינוחים המוכרים מהמטבח האיטלקי לכו על הטרטופו, כלומר טרפלס שמגיע בשלוש יחידות קטנות ומתוקות (19 ש"ח). המסקנה המתבקשת מכל הסיפור היא שככה זה עם לקוחות, כשמפנקים אותם הם מתמסרים.

ל-P2