סיי צ'יז: 10 מנות הגבינה השוות בתל אביב

בישראל, כשמתחילות להתפרסם כתבות על גבינה, יודעים שחג שבועות קרב. בשאר העולם החגיגות מתקיימות דווקא בינואר ביום הגבינה הבין לאומי (18.1). כדי שנהיה קצת ככל הגויים, אספנו את 10 מנות הגבינה השוות בעיר

פר-דרייר פלטת גבינות. צילום: אביב שוקרי
פר-דרייר פלטת גבינות. צילום: אביב שוקרי
19 בינואר 2017

מק אנד צ'יז – סלבה וידה

הדיש האמריקאי הופך תחת ידיו של השף יובל פכלר למנה מעודכנת ומתוחכמת בזכות בשר סרטנים כחולים שמוסיף טעם וארומה של ים. הצ'יז הוא למעשה רוטב פונדוטה מתערובת גבינות גרוייר, פרמזן וצ'דר, כשפירורי לחם מתובלים מוסיפים עוד שכבת קראנצ'יות. 72 ש"ח.

סלבה וידה

מק אנד ציז ובשר סרטנים כחולים של סלבה וידה. צילום: אנטולי מיכאלו
מק אנד ציז ובשר סרטנים כחולים של סלבה וידה. צילום: אנטולי מיכאלו