Speak Easy: הכירו את הגג הכי חם בתל אביב
הרסטו בר החדש מבית היוצר של ג'ימי הו, Speak Easy, התמקם על גג בשדרות רוטשילד. על התפריט: מיכאל גרטופסקי (צ'יקטי)
מדרגות תלולות מוקפות בציורי קיר מרהיבים, שלט ניאון בוהק מעל עמדת המארחת ועיצוב של לאונג' מהוקצע הם רק חלק מהאלמנטים שפוגשים בכניסה ל-Speak Easy, הרסטו בר החדש מבית היוצר של המיני קלאב ג'ימי הו. לרגע זה נראה כמו ניו יורק: בר בקומה הרביעית שמשקיף על העיר מלמעלה כשברקע מוזיקת צ'יל אאוט ותחושה שבדקות הקרובות יכנסו כל היפים והיפות של העיר.
אחרי 4 שנים וחצי בהן הם מפעילים את המועדון באותו הבניין, החליטו חמשת הבעלים של הג'ימי הו לעשות את הצעד הבא והמתבקש בהתבגרותם העסקית ולפתוח רוף טופ, כהגדרתם, בוגר ומודרני. אחת ההחלטות המרכזיות הייתה שהמקום החדש יגיש אוכל איכותי, מנות קטנות של דגים וירקות, שהולכות טוב עם אלכוהול.
על הפן הקולינרי אחראי מיכאל גרוטופסקי (צ'יקטי) שבנה תפריט עם אוכל "סקסי, שמח וקייצי" אותו יתפעל בכל ערב עומר מנחם (לשעבר סושיאל קלאב). בין המנות: אספרגוס צרוב עם פונדו פרמז'ן (38 ש"ח), שרימפס חריף עם צזיקי ופיתה בעבודת יד (42 ש"ח), טרטר טונה בקונכיית חסה פריכה וגוואקמולי (46 ש"ח)
יש גם פריקסה תוצרת בית: טונה צרובה, צ'ירשי, אריסה וביצה חצי קשה (46 ש"ח), "ביסלי" שרימפס וקלמרי בתיבול תבליני ברביקיו (42 ש"ח), ארטישוק פריך עם איולי ולימון (38 ש"ח), פלפל פדרון מטוגן כמו בברצלונה (32 ש"ח) ועוד. בקינוחים תמצאו מילקי שוקולד בצנצנת (32 ש"ח), קרם גבינה, קרמבל ותותים (32 ש"ח) וקרפצ'ו אננס עם סורבה קוקוס (36 ש"ח).
בגזרת האלכוהול תמצאו את החשודים המיידים: יינות, שמפניות וקוקטיילים לצד קרטיבים בטעמי אלכוהול בתוך כוס פרוסקה, גימיק משכר לימי הקיץ החמים.
Speak Easy, רוטשילד 24, כל יום 20:00־אחרון הלקוחות, אין טלפון