המסעדות המומלצות ביותר בלונדון

לא רק פיש אנד צ'יפס: אוכל ויאטנמי, בית הקפה עם השם הכי פחות מעורר תיאבון, וכל מה שיש לסצינה הקולינרית המקומית להציע

פיש אנד צ'יפס. צילום: Getty Images
פיש אנד צ'יפס. צילום: Getty Images

פיש אנד צ'יפס עם אדם וחווה

הפאב הוותיק בשכונת הומרטון, חלק ממחוז הקני שעבר שינויי ג׳נטרפיקציה חדים, עבר שיפוץ מקיף ב־2015 ואימץ תפריט שף חדש המבוסס כולו על תוצרת עיירת החוף קורנוול. מומלצים במיוחד הם מנת הפיש אנד צ'יפס הפריכה, שנאמנה לכל חוקי המעדן האנגלי, וההמבורגר הצמחוני שמחביא בתוכו שלל ירקות מוחמצים. כ־30 ליש"ט לארוחה זוגית.

155homerton high street

לפרטים נוספים

לאכול צלופחים

ג'לי צלופחים או צלופחים מאודים לצד פאי אנד מאש (פשטידת בשר ופירה), מעדן מפוקפק של המטבח הקוקני המסורתי, זה הקטע כרגע בלונדון. קוקס פאי אנד אילס שופ, האביטפוס של חנויות המאש אנד פאי, נסגר לא מזמן, אבל אינספור חנויות כאלו התגלו מחדש או נפתחו לאחרונה. אנחנו נמליץ על Arments Pie and Mash.

7-9Westmoreland Rd, Walworth

לפרטים נוספים

להתפקנק בפארק

בחודשי הקיץ כל יום שמש יפה הוא תירוץ עבור האנגלים לזנוח את ענייני היום ולרבוץ בפארק עם מינימום בגדים ועם מקסימום אלכוהול. סלסלות פיקניק אם כן הן גרסת הדלוקס של אוכל הרחוב בחודשי הקיץ ומצרך חם במעדניות כגון קרלוציוס האיטלקית הממוקמת בצ'לסי, שמציעה חגיגה של ירקות רעננים, פרשוטו, פוקאצ'ה ועוף בפסטו פיסטוק ב־40 ליש"ט לסלסלה. מומלץ לעלות על הטיוב ולאכול במרומי המפסטד הית'.

The Wet Fish Café

לשם הלא מפתה שלו – "קפה הדג הרטוב" – זכה המקום מאחר שהוקם במקום חנות דגים ישנה, אך אל דאגה – מלבד אריחי החרסינה העתיקים לא נותר זכר לניחוחות הדיג בחלל. את אלה החליפה ארומה מצוינת של קפה חזק ותפריט אוכל רציני שכולל הרבה יותר מהסנדוויץ' או מהעוגה שנהוג לחטוף ליד ההפוך.

242West End Lane NW6 1LG

The Wet Fish Cafe. צילום יח"צ
The Wet Fish Cafe. צילום יח"צ

Kim's Pho

דוכן המרק הווייטנאמי של קים ממוקם בשוק האוכל של קמדן טאון ומציע מרק פו טעים ומהביל. ציר רותח ועשיר בירקות נשפך למכל קלקר עם אטריות אורז או ביצים לבחירה, ולאלה אפשר להוסיף ירקות, דגים, כיסוני ון טון, חזיר, עוף או בקר. כל התענוג הזה יעלה לכם חמישה ליש"ט בלבד.

Camden Lock, Camden Town

Gelupo

גלידרייה איטלקית מופלאה בלב הסוהו של לונדון שמפליאה בטעמים משובחים של גלידות שמנת וסורבטים. מגוון הטעמים משתנה מיום ליום ואפשר לשלב איתם גם קינוחי גלידה, עוגות ועוגיות איטלקיות. אחד הטעמים ששווה להגיע רק בשבילם הוא סורבה אספרסו בלי טיפה של חלב שמרגיש ממש כמו גרניטה קפואה ומעוררת.

Archer St W1D 7AU7

Gelupo. יח"צ
Gelupo. יח"צ