מנת היום: המסעדות שצפויות להיפתח בחורף הקרוב

הבר של דלידה, האסייתית של שרון כהן והשוק של מיכל אנסקי ברמת החייל. המסעדות החדשות ששווה לחכות להן

לימה ניפו. צילום: אנטולי מיכאלו
לימה ניפו. צילום: אנטולי מיכאלו
24 בנובמבר 2015

לימה ניפו

המסעדה היפנית־פרואנית, שמתעכבת מאז ראשית הקיץ בגלל ויזת עבודה לשף הלונדוני כריס גולדינג, אמורה להיפתח בקרוב ולספק את הסקרנות לגבי מטבח ה־Nikkei הטרנדי בעולם. התפריט צפוי להיות צבעוני, מקורי ועשיר בדגים נאים ועשבי תיבול טריים.

רבי תנחום 6 יפו, 5734404־03

כריס גולדינג. צילום: אנטולי מיכאלו
כריס גולדינג. צילום: אנטולי מיכאלו

הבר של דלידה

הבר החדש של קבוצת דלידה ייפתח בדיוק מול מסעדת האם מתוך כוונה לספק ללקוחות את המסלול הקצר ביותר למקום לסגור בו את הלילה. השף דן זוארץ בנה תפריט בר שממשיך לדלג בין מזרח למערב, עם מנות שמתאימות לאלכוהול ולאווירה הסקסית.

זבולון 8, שוק לוינסקי

שוק צפון

למרות קריסת קבוצת רוביקון, השוק החדש של מיכל אנסקי מתוכנן להיפתח בקרוב ולספק ארוחות צהריים משודרגות לעכברי ההיי־טק וכן אופציות בילוי בערב ושופינג לתושבי השכונות הצפוניות. רשימת הדוכנים כוללת שמות מוכרים כמו יובל בן נריה (טאיזו), דיוויד פרנקל (פרונטו) ואבנר לסקין, שעובר מהדרכת סדנאות אל מרכז הבמה.

ראול ולנברג פינת הנחושת

בכמה מילים

שרון כהן (שילה) פותח מסעדה אסייתית בפלורנטין, מאיר אדוני בשלבי איתור לוקיישן למסעדה בלונדון, קבוצת Messa בהובלת השף אביב משה תפתח מסעדה במלון מידטאון של רשת פתאל, ניר צוק לפני חתימה על חוזה לפתיחת מסעדה כשרה.

שף ניר צוק, קורדליה. צילום: אנטולי מיכאלו
שף ניר צוק, קורדליה. צילום: אנטולי מיכאלו