ריזוטו לא להיות: שף מייקל פייק מאיטלקיה בפשפשים

11 בפברואר 2015

מפגש קולינרי עם מייקל פייק, שף המסעדה, שיספק הצצה אל מאחורי הקלעים של מטבח האיטלקיה בפשפשים ולסדר יומו של שף במסעדה- איך בונים מנות ספיישל, איך מטפלים בחומרי גלם ובספקים, איך מנהלים את כוח האדם במטבח, מה כולל מערך התפעול היומיומי של המסעדה ואיפה בכל זה נכנסת התשוקה למקצוע. חלקו המרכזי של המפגש יוקדש למנה הקלאסית ריזוטו אספרגוס, ויכלול הדגמה של הכנת המנה המושקעת. כמו כן יוגשו טעימות של מנות ריזוטו מסוגים שונים ומנות נוספת מתפריט המסעדה.

*המפגש מתקיים בשפה האנגלית.

מנחה: שף מייקל פייק

נקודת מפגש: איטלקיה בפשפשים, עולי ציון 16 תל אביב יפו

 טלפון: 03-6829678.

רביעי, 11.3, 18:00-16:00

חמישי, 12.3, 18:00-16:00

מספר משתתפים: 12

עלות: 150 ש"ח

כמה מילים על האיטלקיה בפשפשים:

האיטלקיה בפשפשים היא טרטורייה צבעונית השוכנת במבנה באוהאוס עגלגל באחת מפינות המפתח בשוק הפשפשים. האורחים יושבים במרפסת הממוקמת על המדרכה סביב שולחנות מחופי מפות משובצות. התפריט איטלקי וכולל מגוון פסטות, ניוקי, פיצות, ריזוטו ומנות מתחלפות של בשרים, דגים ופירות ים.

פייסבוק: https://www.facebook.com/italkia.jaffa

אתר: http://italkiya.co.il/

להזמנת מקום כהה